NE MOŽE BEZ FUDBALA: On je kao vino, što stariji to je bolji - lider vratio iskusnog defanzivca!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučio je da se reaktivira i vrati u klub svoje mladosti.

NE MOŽE BEZ FUDBALA: On je kao vino, što stariji to je bolji - lider vratio iskusnog defanzivca!

Foto: Starsport

Fudbaleri Bežanije nakon prošlosezonske titule u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" i prethodnu jesen okončali su na liderskoj poziciji u okviru višeg takmičarskog ranga.

 

Popularni "lavovi" sa stadiona u Vojvođanskoj ulici prvi deo takmičenja u okviru Prve beogradske lige - "grupa A" okončali su trijumfalno i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa bodom prednosti u odnosu na Sremčicu i tri u odnosu na Siti Sport Klub.

Nekadašnji član srpske fudbalske elite i predstavnik na međunarondoj sceni, ima želju da se što pre vrati u sam vrh nacionalnog fudbala, a kako bi već od naredne jeseni krenuli u borbu za bodove u Beogradskoj zoni, klub je odlučio da tokom zimske pauze angažuje jedno od poznatijih imena srpskog klupskog fudbala.

Naime, kako je potrvrdio trener Bežanije Dejan Ejupović, novi član kluba postao je Srđa Knežević.

Reč je o fudbaleru koji je 2019. godine odlučio da "okači kopačke o klin", ali je doneo odluku da se reaktivira i pomogne svom nekadašnjem klubu da se vrati na stare staze uspehe.

Knežević je dete Partizana i sa crno-belima je osvojio tri šampionske titule (2008, 2009. i 2010.), kao i dva pehara namenjena pobedniku nacionalnog kupa (2008. i 2009.). Iza njega je i bogata internacionalna karijera tokom koje je nastupao u Poljskoj, Bosni i Hercegovini, Izraelu, Japanu i Grčkoj.

Foto: Starsport

Neretko je znao da mečeve okonča i pre poslednjeg sudijskog zvižduka

 

- Srđa Knežević:

Datum rođenja: 15. april 1985. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: centralni bek/bek

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Obilić (Beograd), Bežanija (Beograd), Partizan (Beograd), Legija Varšava (Poljska), Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), Hapoel Akre (Izrael), Rad (Beograd), V-Varen Nagasaki (Japan), OFK Beograd (Beograd), Agrotikos (Grčka), Novi Pazar (Novi Pazar), OFK Žarkovo (Beograd)

Šriliku za ponovni debi u dresu Bežanije, Srđa Knežević će imati u prolećnoj premijeri kada će "lavovi" gostovati ekipi Šećeranac Ade. Navedeni susret na programu je devetog dana meseca marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading