"BRESKVICU ČEKA NESLAVNI KRAJ KARIJERE" Šok-analiza numerološkinje: Sudbinski joj izmiču pobede!

Autor:

Zabava

09.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata numerološkinja otkrila i šta nas čeka na Evroviziji!

"BRESKVICU ČEKA NESLAVNI KRAJ KARIJERE" Šok-analiza numerološkinje: Sudbinski joj izmiču pobede!

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/AmiG Show

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica jedna je od glavnih tema u domaćoj javnosti od završetka takmičenja "Pesma za Evroviziju". Mnogi polemišu o tome da li je ona trebalo da odnese pobedu sa pesmom "Gnezdo orlovo", kako je osvojila najviše SMS glasova, a numerološkinja Ivana Skorić otkrila je zbog čega joj je "izmakla pobeda".

Kako je Skorićeva istakla, popularnoj Breskvici bilo je suđeno da izgubi prvo mesto i pre no što se prijavila na prestižno muzičko takmičenje.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđela Ignjatović Breskvica

- Breskvica je mlada, uspešna i ambiciozna, ali ovog puta nije bilo moguće da pobedi jer joj se u periodu takmičenja za pesmu Evrovizije našla jedna devetka, a kada je tu devetka, nemoguće je postići uspeh. Iako je njena pesma jedna od boljih, meni lično čak najlepša. Generalno, ona ima specifičan numerološki kod po kojem neće moći da ostvari uspeh van Balkana - navela je Ivana za "Alo!", koja se potom dotakla pobednice Teya Dore.

- Teya Dora je takođe Bik, kao i Anđela i to prve dekade, ali ona po numerološkom kodu ima čak 90 odsto šanse da ostvari uspešnu karijeru van granica regiona. Breskvica pak ima aspekte koji ukazuju na to da će mnogo duže trajati. Biće uspešna i aktivna sve do 2029. godine. S druge strane, Teya Dora će oko 2026. godine odlučiti da se povuče sa muzičke scene i sasvim je sigurno da će nastaviti da se bavi muzikom samo kroz rad za kolege. Što se plasmana na Evroviziji u Malmeu tiče, ne vidim neki dobar plasman, ali to će joj biti odskočna daska u karijeri za dalji uspeh u Evropi i Americi - zaključila je numerološkinja.

Republika

Foto: shutterstock

Numerološkinja otkrila šta čeka Breskvicu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading