DEGENEK STIGAO NA ŠTAKAMA! Miljenik delija uprkos povredi bodri svoju Zvezdu!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper nedavno operisao petu.

DEGENEK STIGAO NA ŠTAKAMA! Miljenik delija uprkos povredi bodri svoju Zvezdu!

Foto: Starsport

Degenek

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek na 172. večti derbi došao je na štakama! 

Reprezentativac Australije nije hteo da propusti najveću svetskovinu srpskog fudbala i odlučio je da dođe i pruži moralnu podršku saigračima u duelu sa Partizanom.

Miloš Degenek je nedavno operisao petu i završio je ovu sezonu. Već tokom zimskih priprema na Kipru postalo je jasno da Degenek mora na operaciju, a oporavak će potrajati bar do leta.

 - Oporavak ide super! Izvadio sam konce. Operacija je bila 13. februara. Posle povratka u Beograd radim sa specijalistom za fizičku pripremu i oporavak igrača Andrijom Milutinovićem. Već 15 dana kako sam na štakama. Preporuka je da ležim sa nogom podignutom u visokom položaju, kako ne bi otekla - rekao je Degenek nedavno za "Sportski Žurnal".

Treći mandat u Crvenoj zvezdi za Miloša Degeneka doneo je sve osim lepih momenata. Iako se drugi put vratio u Ljutice Bogdana, i to kao želja tadađnjeg trenera Baraka Bahara, štoper je brzo otpisan od strane Izraelca, a taman pošto je došlo do promene na trenerskoj klupi, koja je nagovestila i potencijalni povratak u rotaciju, Degenek je povredio petu.

U dosadašnjem delu sezone centralni defanzivac je odigrao osam utakmica za šampiona Srbije, od kojih šest u Superligi i po jednu u Ligi šampiona i Kupu Srbije. Poslednje minute u prvenstvu Degenek je upisao protiv Radničkog iz Kragujevca u oktobru, a od tada je na terenu u zvaničnim duelima bio još u drugom kolu Kupa Srbije, protiv Radničkog iz Niša početkom decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading