ŠERIF NEMA DILEMU: Bolji smo od Partizana! Oni su se branili!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde nakon remija - 2:2 (1:1) u 172. večitom derbiju.

ŠERIF NEMA DILEMU: Bolji smo od Partizana! Oni su se branili!

Foto: Starsport

Šerif Ndiaje

Crvena zvezda i Partizan podelili su plen u 172. večitom derbiju - 2:2 (1:1), odigranom u okviru 24. kola Superlige Srbije za sezonu 2023/24.

Dugo osporavani napadač crveno-belih, Šerif Endiaje, pogodak na večitom derbiju, ponovo, kao u porazu jesenas u Humskoj (2:1), ali nije Zvezda uspela da pobedi.

Osim afričkog napadača u strelce se za domaće upisao još i Spajić, dok su za crno-bele pogodili Saldanja i Kalulu.

Očekivali smo tešku i zahtevnu utakmicu, ali smo želeli da osvojimo tri boda. Sreća nije bila na našoj strani, ali smo osvojili bod i nastavljamo borbu za titulu. Mnogo smo mašili, oni su se branili, i bilo je teško probiti to. Meni kao napadaču, promašene šanse najteže padaju. Ipak, sada sam opušteniji, zbog sebe i ekipe, jer sam svestan da trener Milojević veruje u mene. Želim da nastavim da postižem golove - počeo je Endiaje.
 
Smatra da prethodni i ovaj večiti derbi nemaju mnogo dodirnih tačaka.
 
Osećam se bolje, jer nismo izgubili. Tada sam sebio nabio pritisak, dosta sam mašio tokom jeseni, i razmišljao sam da je to "sve ili ništa". Posle ove utakmice nemam dilemu, bolji smo od Partizana - dodaje Šerif Endiaje. 

Njegova Crvena zvezda ima bod manje od lidera Partizana na tabeli Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading