ŽUTA MINUTA KSANDERA SEVERINE! Pogledajte njegov start za isključenje (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endiaj pao kao pokošen.

ŽUTA MINUTA KSANDERA SEVERINE! Pogledajte njegov start za isključenje (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana trenutno igraju 172. večiti derbi, a do 74. minuta nije bilo spornih trenutaka. Međutim, tada je sudija Pavle Ilić isključio Ksandera Severinu, fudbalera Partizana, što je izazvalo burne reakcije navijača gostiju.

Arbitar iz Kragujevca, Pavle Ilić, dao je drugi žuti karton Holanđaninu, procenivši da je u građenju napravio faul nad Šerifom Endiajom. U spornom duelu koristio je lakat, a iskusno je odregovao i napadač Zvezde koji je pao kao pokošen. Prethodno, internacionalac iz Holandije, nakon što je zamenio Natha u 64. minutu. 

Ova odluka izazvala je negodovanje ne samo među navijačima, već i među igračima, što jasno pokazuje da je reč o veoma kontroverznoj situaciji.


Sve u svemu, 172. večiti derbi definitivno će ostati upamćen po ovom trenutku i neminovno će biti tema brojnih diskusija u narednim danima.

Partizan je uoči meča 24. kola Superlige Srbije imao bod više od večitog rivala Crvene zvezde. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading