RUŽNE SCENE: Grobari gađali Kangu topovskim udarima!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Zvezde jedva izveo korner.

RUŽNE SCENE: Grobari gađali Kangu topovskim udarima!

Foto: printscreen/Arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana Marakani igraju 172. večiti derbi, a sredinom prvog poluvremena desile su se izuzetno ružne scene.

Naime, navijači Partizana, kojih odavno nije bilo u tako velikom broju na stadionu "Rajko Mitić", u 24. minutu takozvanim topovskim udarima zasuli su Gelora Kangu, prvotimca Zvezde, koji se spremao da izvede korner.

Srećom, zapaljivi materijal nije pogodio internacionalca i Gabona, pa je izbegnuta povreda  igrača aktuelnog šampiona, koji je delić sekunde pre eksplozije dotrčao da izvede udarac iz ugla.

Prethodno, Crvena zvezda je doživela veliki udarac na terenu. Ostala je bez Aleksandra Dragovića, svog kapitena, koji je doživeo povredu ramena nakon duela sa Saldanjom. On je morao da napusti igru i zamenio ga je štoper iz Burkine Faso Naser Điga.

Republika

Foto: Starsport

Dragović

Zvezda je, inače, bolje odigrala prvo poluvreme na Marakani. Izabranici Vladana Milojevića imali su četiri-pet zicer prilika. Srećom po domaće navijače, bolju igru aktuelnog šampiona krunisao je defanzivac Uroš Spajić nakon jednog kornera za 1:0. Nakon toga je Mateus Saldanja izjednačio u drugom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena nakon greške golmana Zvezde Omrija Glazera - 1:1.

Partizan je uoči ovog kola Superlige Srbije lider šampionata u Superligi Srbije sa bodom više od večitog rivala Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading