DA LI GAZDA SAMO U OVOM SLUČAJU SME DA VAM UPADA U STAN!? Pitanje Srbina zapalilo mreže! NEPRIHVATLJIVO!

Autor:

Vesti

09.03.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenite cilindar i ako on reklamira, recite mu da ćete stari vratiti kada se budete iseljavali , savetovali su ljudi čoveka koji je u velikom problemu.

DA LI GAZDA SAMO U OVOM SLUČAJU SME DA VAM UPADA U STAN!? Pitanje Srbina zapalilo mreže! NEPRIHVATLJIVO!

Foto: pixabay.com

Jedan čovek izrazio je nezadovoljstvo na društvenim mrežama zbog problema koje ima sa svojim stanodavcem. On je postavio pitanje da li je ispravno da stanodavac ima rezervni ključ stana i ulazi u njega kada podstanari nisu prisutni. Na ovo pitanje stigao je niz različitih odgovora i saveta.

Jedan korisnik istakao je da stanodavac ima pravo na rezervni ključ i ulazak u stan ukoliko je to predviđeno u ugovoru. Takođe je naglasio da u slučaju havarije, stanodavac ima pravo da uđe u stan čak i kada podstanari nisu prisutni.

Međutim, većina korisnika izrazilo je mišljenje da stanodavac ne sme ulaziti u stan kada podstanari nisu tu, osim u slučaju hitnih situacija poput poplava ili požara. Takođe, savetovali su čoveka da promeni bravu ukoliko se oseća nelagodno zbog stanodavčevog posedovanja rezervnog ključa i ulaska u stan kad mu se prohte.

Jedna korisnica istakla je da je normalno da stanodavac ima rezervni ključ za hitne slučajeve, ali da je ulazak u stan kada podstanari nisu prisutni apsolutno neprihvatljiv. Takođe, naglasila je da je promena brave moguće rešenje za ovo nezadovoljstvo.

- Svakako da nije ispravno. On ne sme ulaziti u stan. Ključ mora imati za "ne daj bože". Promenite cilindar i ako on reklamira, recite mu da ćete stari vratiti kada se budete iseljavali - navodi se u jednom komentaru.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading