IMA LI KO OVAKVIMA DA STANE NA PUT!? Stanodavac iz Novog Sada razbesneo Srbiju! NEVEROVATNO ŠTA TRAŽI OD STANARA I JOŠ TRAŽI DA MU SE DODATNO PLATI! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.02.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici stana su izazvali ogorčenje među potencijalnim stanarima zbog svojih bahatih uslova izdavanja.

IMA LI KO OVAKVIMA DA STANE NA PUT!? Stanodavac iz Novog Sada razbesneo Srbiju! NEVEROVATNO ŠTA TRAŽI OD STANARA I JOŠ TRAŽI DA MU SE DODATNO PLATI! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Oglas za izdavanje stana u naselju Telep u Novom Sadu postao je viralan na društvenim mrežama, ali ne po dobrom. Naime, vlasnici stana su izazvali ogorčenje među potencijalnim stanarima zbog svojih bahatih uslova izdavanja.

Republika

Foto: Printscreen/reddit

Oglas za stan u Novom Sadu

 

Cena stana od 350 evra za prvih 10 meseci delovala je primamljivo, ali se ispostavilo da je razlog tome nedostatak nameštaja u stanu. Nakon ovog perioda, cena bi se povećala za 100 evra, a vlasnici bi zadržali nameštaj koji bi stanari uneli.

- Prvih deset meseci kirija je smanjena zato što vi unosite nameštaj koji ostaje nama. Posle cena 450 evra mesečno. U blizini prodavnica, vrtić, autobus, stan je odmah dostupan - napisao je ovaj nezajažljivi gazda.

Ovakav postupak izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Korisnici su izrazili svoje nezadovoljstvo i zgražavanje ovakvim zahtevom stanodavca, a mnogi su se i sa nim i sprdali.  

Jedan korisnik je čak predložio duhovit scenario u kojem stanar donosi minimalan nameštaj, dok su drugi komentarisali da bi radije odneli i daske sa poda nego ostavili nameštaj gazdama.

- Dobar dan, ja doneo mameštaj.

- Stanodavac: Šta, samo ovo?

- Meni bajo više ništa nije potrebno. Plastična stolica, plastični sto (polovan) i vreća za spavanje iz second hand-a. Izvolite 350 evra za prvi mesec. Naravno nameštaj ostaje vama kasnije po dogovoru.

Bilo je i manje duhovitih komentara: 

"Ovo tući lopatom, druge stvarno nema", „Snalažljivost je drugo ime ovog naroda“; „Pa tehnički, ako kupis nameštaj jeftiniji od 1000€ “u plusu si”“; „Ne da mu ne bih ostavio nameštaj, nego bih mu odneo i daske sa poda“ neki su od komentara na ovaj bezobraluk.

Kako su komentarisali, stanodavci verovatno ne znaju za to kakvi stanari mogu da budu i koliko njih ima želju da se osveti bahatim gazdama.  

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

16.02.2024 12:12

Stanodavac ne samo da je beskrupulozan, već je i nepismen. "Useljavati" je prelazni glagol i uvek mora da sadrži koga ili šta useljavate. Useljavam se ili useljavam stanare!