UŽAS U NOVOM SADU: Pronađena ručna bomba ispred kuće!

Autor:

Hronika

15.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga će pokazati više detalja.

UŽAS U NOVOM SADU: Pronađena ručna bomba ispred kuće!

Foto: Photo by Lians Jadan on Unsplash

Večeras, u naselju Detelinara u Novom Sadu, tačnije u Ulici Boško Vrebalova, došlo je do pronalaska eksplozivne naprave, koja se pretpostavlja da je ručna bomba.

Radnik je slučajno pronašao bombu među lišćem i odmah obavestio policiju o ovom incidentu. Na lice mesta odmah je stigla policijska patrola koja je obezbedila područje, a mesto pronalaska je označeno trakama kako bi se sačuvali tragovi.


Policija se još uvek nije zvanično oglasila povodom ovog događaja, ali se očekuje dolazak protivdiverzione ekipe koja će preuzeti eksplozivnu napravu. Ovo je izazvalo veliku pažnju meštana i zabrinutost za njihovu bezbednost, s obzirom na to da je reč o mirnom naselju u Novom Sadu.

Istraga će pokazati više detalja.


Ovakav incident izaziva dodatnu zabrinutost među građanima, pogotovo zbog toga što se radi o eksplozivnoj napravi koja je pronađena u blizini stambenih objekata. Unutrašnji poslovi i bezbednost građana su uvek prioritet policije, te se očekuje da će nadležne službe preduzeti sve neophodne mere kako bi se ova situacija rešila na siguran način.

Pronalazak eksplozivne naprave u naselju Detelinara izazvao je veliku pažnju javnosti, a policija je preduzela mere kako bi se situacija stavila pod kontrolu. Građani su pozvani na oprez, dok se očekuje dalji razvoj događaja nakon intervencije protivdiverzione ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading