UŽAS U NIŠU: Bacio ručnu bombu na kuću u kojoj živi sa majkom!

Autor:

Hronika

14.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preduzimaju se radnje ka otkrivanju identiteta učinioca ovog dela.

UŽAS U NIŠU: Bacio ručnu bombu na kuću u kojoj živi sa majkom!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Nakon ponoći 13.02.2024.godine NN lice je bacilo eksplozivnu napravu, najverovatnije ručnu bombu, u dvorište porodične kuće u Nišu u kojoj živi N. R. sa majkom pri čemu niko nije povređen a od eksplozije oštećena je fasada kuće.

Preduzimaju se radnje ka otkrivanju identiteta učinioca ovog dela.

Podsećamo, prema dostupnim informacijama, M. M. se sumnjiči da je u večernjim satima, 12. januara ove godine, u Ulici braće Jugovića u Mladenovcu, bacio ručnu bombu na jednu porodičnu kuću. U ovom zločinu, kako se navodi, osumnjičeni su bili pomognuti od strane I. Š. i M. L., koji su, prema sumnjama, M. M.-a prevezli do cilja vozilom koje je I. Š. prethodno obezbedio.

Sveukupno, ovaj događaj je izazvao ozbiljnu zabrinutost među stanovnicima Mladenovca i šireg okruženja, te je brza i odlučna akcija organa reda dočekana s olakšanjem. Nije prošlo mnogo vremena od incidenta do hapšenja osumnjičenih, što ukazuje na efikasnost rada policijskih snaga i tužilaštva.

Ova vest nije samo relevantna zbog hapšenja osumnjičenih, već i zbog samog akta nasilja koji je uznemirio lokalnu zajednicu. Pored toga, video-snimci hapšenja osumnjičenih, koji su postali viralni na društvenim mrežama, dodatno su podstakli javni interes za ovaj slučaj.

U pravcu daljih istraživanja, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Očekuje se dalje razjašnjavanje okolnosti ovog slučaja u skladu sa pravnim procedurama, a javnost sa zanimanjem iščekuje sledeće korake u ovom postupku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading