EVO KAKO SE BRANIO MANIJAK IZ LIFTA U NIŠU! Napao ženu koja je uspela da pobegne, a potom silovao devojku u zgradi

Autor:

Hronika

14.02.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S.J. (32) iz Aleksinca je uhapšen u Nišu zbog sumnje da je u liftu jedne stambene zgrade u centru grada silovao dvadesetčetvorogodišnju devojku, a pre nekoliko dana je seksualno napao jednu ženu ali je ona uspela da izbegne nasilnu obljubu.

EVO KAKO SE BRANIO MANIJAK IZ LIFTA U NIŠU! Napao ženu koja je uspela da pobegne, a potom silovao devojku u zgradi

Foto: pixabay.com, Shutterstock

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu saslušan je osumnjičeni S. J. (32) iz Aleksinca, kome se naredbom o sprovođenju istrage stavlja na teret izvršenje krivičnog dela silovanje.

Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

- Nakon saslušanja javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Nišu podneo predlog za određivanje pritvora kako osumnjičeni ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, da u kratkom vremenskom periodu ne bi ponovio krivično delo i jer se osumnjičenom na teret stavlja izvršenje krivičnog dela za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka – saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Podsetimo, Aleksinčanin je sinoć uhapšen brzom policijskom akcijom nakon što je silovao devojku u zgradi u kojoj živi. Mladu Nišlijku napao je čim je ušla u lift, prisilno je obljubio a zatim pobegao.

Njene pozive u pomoć čule su njene komšije i pozvale policiju. Na lice mesta su sa policijskom patrolom stigli i inspektori za krvne i seksualne delikte odeljenja kriminalističke policije i forenzičari. Kako svedoče stanari, forenzičari su upotrebili sredstva za pronalaženje otisaka a u cilju obezbeđivanja dokaza izuzeli su i pod lifta, prvenstveno radi otkrivanja bioloških tragova koji su ključni dokaz u ovakvim slučajevima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading