DRAMA PODSTANARA U BEOGRADU: Udarila me je struja tokom tuširanja, vlasnik poslao električara da uradi OVO! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.01.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik je pozvao električara, ali se nipta nije promenilo.

DRAMA PODSTANARA U BEOGRADU: Udarila me je struja tokom tuširanja, vlasnik poslao električara da uradi OVO! (FOTO)

Foto: PRINTSCREEN/REDDIT, Shutterstock

Jedan podstanar u Beogradu šokirao je mnoge korisnike interneta objavom u kojoj je otkrio da se suočava sa ozbiljnim rizikom po život u svom stanu.

Neimenovani muškarac iz Srbije priznao je da je doživeo blaži strujni udar prilikom tuširanja zbog problema sa instalacijama u stanu. On je obavestio vlasnika stana o ovom incidentu, koji je promptno poslao električara. Međutim, i pored intervencije stručnjaka, problem nije bio rešen, ostavljajući podstanara u neizvesnosti i zabrinutosti za svoju sigurnost.

- Podstanar sam u staroj zgradi u Beogradu. Pre par dana udarila me struja dok sam se tuširao. Struja je prošla kroz slavinu. OK sam, ali dalje imam simptome, osećaj bockanja sa leve strane i sa vremena na vreme utrne mi noga i ruka. Vlasnik je poslao 'električara' koji zavezao ŽICAMA slavinu i rekao da je sve rešeno i OK. Može da se vidi na slikama.

Ova zgrada nikad nema inspekcije, to znam pitao sam vlasnika i pretpostavljam da nije ni registrovana kao zgrada za podstanare...

Nemam druge osim da se selim, ali bilo bi dobro znati šta bi se moglo uraditi da dobijemo siguran popravak struje. Vlasnik je rekao da ako nazovem električara drugog i ne nađe problem, da sam ja dužan za račun", napisao je on, te priložio i fotografije kupatila - piše u objavi.

"Život na ivici"

Međutim, svestan da ovo nije mali problem i da bi u budućnosti nešto moglo da se desi i budućim stanarima, zapitao se kako da ih upozori.

Ti bas voliš život na ivici? Ili hoćeš da se indirektno samo ubiješ? Pa beži odatle čoveče - glasi jedan od komentara.

- Na stranu sto žice od struje nemaju šta da traže odmah pored slavine… Nađi ti odmah drugi stan, a pre izlaska zovi druže policiju i hitnu, prijavi to.. Mogao si da pogineš. Kakva crna priča ko će da plaća električare, odmah ga napakuj za hapšenje! Takav stanodavac će stan izdatu nekom drugom bez problema - dodaju korisnici Redita.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading