"NIŽE LIGE" S DOBITNICIMA ADMIRALBET NAGRADA: Marjan u novoj sportskoj opemi sanja titulu i ulazi u drugi vek postojanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobitni tiketi mogu učestvovati u AdmiralBet nagradnoj igri "30 dana 30 putovanja".

 

Najnovija emisija Nižih liga donosi vam priču iz Knića, gde smo zajedno sa prijateljima iz AdmiralBeta posetili Fudbalski klub Marjan, jedan od tri nagrađena sportska kolektiva u akciji „Nedobitni tiketi“, a garnituru dresova, kao nagradu, uručila je naša ekipa.

 

 

Fudbaleri Marjana iza sebe imaju uspešnu polusezonu u kojoj su takmčenje okončali na trećoj poziciji Šumadijske okružne lige, sa jasnim ciljem da tokom prolećnih borbi načine i iskorak ka samom vrhu tabele.

Sa skorom od devet pobeda, jednog remija i pet poraza i ukupno 28 osvojenih bodova, odlučujuće prolećne borbe dočekuju sa sedam bodova deficita u odnosu na jesenjeg šampiona Šumadiju iz Toponice, ali će svakako iz drugog plana pokušati da stignu do toliko željnog ostvarenja, plasmana u Zonu Podunavsko-šumadijsku.

Verovatno ključni duel na tom putu odigraće se u drugom kolu nastavka takmičenja kada će na terenu jesenjeg šampiona pokušati da stignu do trijumfa kojim bi stigli na smo korak od velikog rivala.

Ovoga puta naš gost, domaćin bio je mladi i ambiciozni predstavnik klupskog rukovodstva Janko Miković koji je uz zahvalnost AdmiralBetu, posebno istakao značaj dobijene sportske opreme koja će im u velikoj meri olakšati ostvarenje planova koji su vezani za želju da veliki jubilej, vek postojanja kluba, proslave plasmanom u zonski takmičarski rang.

Novu epizodu emisije "Niže lige", možete pogledati u petak 16. februara sa početkom od 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Takođe, "Niže lige" vas pozivaju i da budete deo nagradne igre AdmiralBeta "30 dana 30 putovanja". Potrebno je da na dobitnom tiketu pogodite najveću kvotu u toku dana i tako postanete dobitnik putovanja na destinacije, kao što su Egipat/Dubai/Maldivi, dok vas poslednjeg dana nagradne igre 24. februara čeka putovanje u Dominikanu za dve osobe.

 

Istovremeno, i vi možete sakupljati nedobitne tikete od 1. do 25. februara i osvojiti garnituru dresova.

Učestvuju svi nedobitni tiketi odigrani u AdmiralBet, a tri seniorska kluba iz nižih liga (četvrti rang ili niže) koji dostave najveću ukupnu vrednost nedobitnih tiketa dobiće novu garnituru dresova 29. februara. Da biste i vi učestvovali, potrebno je da do 28. februara nedobitne tikete dostavite kurirskom službom ili direktno na adresu Japanska 3a, 11000 Beograd, AdmiralBet i "Niže lige 5", uz naznaku imena kluba za koji su nedobitni tiketi prikupljeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading