MONTEVIDEO, PALILULAC JE VIDEO: Neki novi Moša i Tirke će se pojaviti na terenu podno Nebojšine kule - na Dorćolu se kuje šampionska titula! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trasira se put ka mestu koje im po svim parametrima pripada.

MONTEVIDEO, PALILULAC JE VIDEO: Neki novi Moša i Tirke će se pojaviti na terenu podno Nebojšine kule - na Dorćolu se kuje šampionska titula! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Palilulac

Fudbaleri beogradskog Palilulca jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" okončali su na liderskoj poziciji sa dva boda više u odnosu na najbliže pratioce T6 NIKA Lepušnica i Rakovica.

 

Klub je tokom uvodnih devet prvenstvenih mečeva zabeležio skor od sedam pobeda i dva poraza, a svi u redovima "zelenih" se nadaju da prethodna polusezona može biti samo najava povratka na stare staze uspeha, jer treba podsetiti da je Palilulac pre nesšto više od jedne decenije bio učesnik i trećeg stepena takmičenja, Srpske lige Beograd.

Uoči starta priprema za novu sezonu, klub se navijačima, ali i kompletnoj sportskoj javnosti obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Igrači našeg tima zvanično su počeli sa treninzima i pripremama za nastavak prvenstva. Kako bi odbranili jesenju titulu i okitili se epitetom šampiona na kraju sezone, rešili smo da ojačamo naš kadar kako igrački, tako i u stručnom štabu. Naš dosadašnji trener Dejan Danojlić kormilo je prepustio iskusnom treneru Predragu Pejović. Stručni štab je pojačan i trenerom golmana Goranom Cvetkovićem kao i novim sportskim direktorom Slobodanom Petrovićem - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

- Što se tiče igračkog kadra, uspeli smo da zadržimo okosnicu tima koji nam je izborio pol-poziciju pred nastavak prvenstva i da se pojačamo na pozicijama za koje smo smatrali da je to neophodno. Ubeđeni smo da je kvalitet u našem timu neosporan i da će uz naporan trud i rad naši igrači uspeti da zabeleže željene rezultate u drugom delu sezone.

 

Treba napomenuti da su fudbaleri Palilulca zimske pripreme započeli na dorćolskom stadionu, na kojem su snimane neke od kultnih scena filma "Montevideo, Bog te video", tako da se nadamo da će možda i aktuelni sastav "zelenih" iznedriti nekog novog Mošu, ili Tirketa koji će proneti slavu srpskog fudbala.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Palilulca u prolećnoj premijeri gostuje Omladincu u Velikom Mokrom Lugu. Navedeni susret je zakazan za poslednji dan meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan ubedljivim trijumfom "zelenih" rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading