PUKLA PETARDA: Demonstracija moći "grafosa" - debakl osvajača jermenskog kupa! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu sjajnu predstavu pružili su fudbaleri kluba sa Senjaka u drugom pripremnom susretu na Kipru.

PUKLA PETARDA: Demonstracija moći "grafosa" - debakl osvajača jermenskog kupa! (VIDEO)

Foto: RFK grafičar

Još jednu sjajnu partiju pružili su fudbaleri RFK Grafičara tokom priprema na "rajskom ostrvu".

 

Nakon trijumfa nad danskim Nestvedom (3:1), puleni trenera Marka Neđića sastali su se sa ekipom Urartua iz Jerevana, timom koji je 2023. godine stigao do pehara u nacionalnom Kupu Jermenije i slobodno se može reći da se "grafosi" nalaze već sada u sjajnoj formi koja može da raduje sve u redovima kluba sa Senjaka.

Već tokom prvih 45 minuta igre "ljubičasti" su ştigli do ubedljive prednosti. Marko Ćurić je iskoristio grešku jermenskog golmana i rutinski zatresao mrežu, da bi Babakar duplirao prednost udarcem glavom nakon sjajno izvedenog kornera.

Do odlaska na odmor mreža Jermena se još jednom zatresla, a u listu strelaca se upisao Branko Đukić koji je bio najviši u skoku u kaznenom prostoru Urartua.

 

 

U nastavku susreta viđena su još dva pogotka u mreži Jermena, a golove su postigli Aleksandar Popović i Nikša Delibašić.

 

 

- Prijateljska uakmica:

RFK Grafičar (Srbija) - Urartu Jerevan (Jermenija) 5:0 (3:0)

Strelci: M. Ćurić, M. Babakar, B. Đukić, A. Popović, N. Delibašić

RFK Grafičar (Beograd): RFK Grafičar (Beograd): Vraneš, Matić, Jovanović, Vukičević, Đurić, Makišić, Ćurić, Stojanović, Ajdar, Petrović, Babacar. Igrali su i: Erić, Popović, Ogbu, Marić, Krsmanović, McKenzie, Faisal, Mladenović, Spasojevic, Delibašić.

Naredni kontrolni meč RFK Grafičar će odigrati u sredu 15. februara kada će se sastati sa ekipom Ararat Jermenije.

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri "grafosi" dočekuju Inđiju Toyo Tires. Utakmica je na programu 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading