TEŽAK JE PUT DO CILJA: Piksi uputio apel - potrebno mi je najmanje 20 podjednakih igrača!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2024

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za nastavak sezone, uveliko su u toku.

TEŽAK JE PUT DO CILJA: Piksi uputio apel - potrebno mi je najmanje 20 podjednakih igrača!

Foto: Starsport

Nenad Kovačević

Fudbaleri Šušnjara 1977 jesenji deo šampionata u okviru Beogradske zone okončali su na visokoj petoj poziciji i svakako ekipa u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa ciljem da iz drugog plana pokuša da pomuti račune trenutno vodećim ekipama.

 

Plavo-beli su tokom uvodnih 15 prvenstvenih mečeva ostvarili skor od osam pobeda, tri remija i četiri poraza i trenutno imaju nadoknadivih šest bodova deficija u odnosu na jesenjeg šampiona OFK Budućnost iz Dudovice.

Kako bi što spremnije dočekali nastavak borbe za bodove, fudbaleri Šušnjara 1977 vredno treniraju, a svoje utiske o dosadašnjim pripremama izneo je šef stručnog štaba Nenad Kovačević:

- Zadovoljan sam onim što je ekipa pokazala do sada. U prvom meču na turniru u Obrenovcu savladali smo Zuce rezultatom 2:0, u drugom meču iskusnu ekipu valjevskog zonaša. Vidi se da se radi o pismenoj ekipi - istakao je popularni Piksi u razgovoru za "Sportski žurnal", a istovremeno je posebno istakao jednu stvar:

- U ovim kontrolnim mečevima pojedinci igraju po 90 minuta, jer sam na to primoran. Verujem da ćemo u narednim danima osvežiti ekipu jer znamo da nas na proleće čeka težak put do cilja, a to je plasman među srpskoigaše. Da bismo uspeli, potrebno nam je najmanje 20 podjednakih igrača.

Foto: FK Šušnjar

Uz podršku navijača sve je moguće - FK Šušnjar 1977

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, Šušnjar 1977 u prolećnoj premijeri gostuje OFK Mladenovcu. Meč je na programu drugog dana meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom sastava iz Mladenovca rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading