JOŠ SE TRESE! Zvezdin debitant u derbiju o POGOĐENOJ prečki i šta mu je PROŠLO kroz glavu!

Autor:

Sport

09.03.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Mimović ne može da prežali što lopta nije ušla u Jovanovićevu mrežu.

JOŠ SE TRESE! Zvezdin debitant u derbiju o POGOĐENOJ prečki i šta mu je PROŠLO kroz glavu!

Foto: Starsport

Mladi bek Crvene zvezde, Ognjen Mimović, dobio je priliku da zaigra u 172. Večitom derbiju protiv Partizana (2:2) i nije razočarao svoje navijače.

Naime, u 56. minutu utakmice, Mimović je kročio na teren, a u samom finišu i pogodio prečku, pokazujući svoj potencijal i talenat na terenu.

- Ušao sam malo slabije, pogrešio sam dva, tri dodavanja, ali posle sam se oslobodio. Ipak je prvi derbi, veliki je pritisak, ali zadovoljan sam svojom partijom. Izostao je gol, pogodio sam prečku. Taj put do prečke trajao je ceo minut i posle kad je udarila u liniju, jako mi je žao - rekao je Mimović.

Foto: Starsport

fudbaleri Zvezde posle meča pred delijama

Sa samo jednim bodom razlike između Partizana i Crvene zvezde, borba za titulu postaje sve napetija. Debitant crveno-belih ističe da je svestan da ima još mnogo utakmica pred njegovim saigračima.

- Spremamo se za svaku utakmicu, pa ako uđemo – uđemo, ako ne – ništa, idemo dalje. Namestili smo glavu, svi su me posavetovali lepo, dali mi podršku.

Ostalo je još šest kola do plej-ofa, a razlika između vodećeg Partizana i drugoplasirane Crvene zvezde je ostala jedan bod.

- Ima još dosta da se igra, u opticaju je 40 bodova, srešćemo se opet u plej-ofu, tako da ništa nije gotovo - zaključio Mimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading