JOŠ JEDNA MISTERIOZNA SMRT U POPULARNOM ODMARALIŠTU! Stefani krenula na odmor iz snova, ali poslednjeg dana je USLEDIO HOROR!

Autor:

Svet

09.03.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji dan odmora, Stefani je provela sa svojim dečkom i prijateljima, uživajući u luksuznim pogodnostima odmarališta. Uveče su otišli u restoran "El Galeon", gde su uživali u večeri pre nego što se tragedija dogodila.

JOŠ JEDNA MISTERIOZNA SMRT U POPULARNOM ODMARALIŠTU! Stefani krenula na odmor iz snova, ali poslednjeg dana je USLEDIO HOROR!

Foto: FACEBOOK.COM/STEFANI SMIT

Amerikanka Stefani Smit je planirala da svoj odmor u karipskom odmaralištu "Grand Bavaro" u Dominikanskoj Republici pretvori u nezaboravno iskustvo. Međutim, umesto uživanja, njen odmor se završio tragično, ostavljajući šokiranu porodicu i prijatelje u potrazi za odgovorima.

Ona se posle nekoliko dana provoda na ekskluzivnoj destinaciji ukrcala u avion za Ameriku i ubrzo počela da se grči. Pre nego što je avion uspeo da sleti, 41-godišnja Smit je već bila mrtva.

Republika

Foto: FACEBOOK.COM/STEFANI SMIT

Stefani Smit

 

Njena šokirana porodica čeka rezultate privatne obdukcije da vidi šta je moglo da je ubije, jer kako kažu, nije imala zdravstvenih problema, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ova nesrećna situacija podseća na nedavne sumnjive smrti američkih turista koji su boravili u odmaralištima u Dominikanskoj Republici. Od 2018. do 2019. godine, deset američkih turista je preminulo u različitim odmaralištima, izazivajući zabrinutost i sumnju javnosti. Istraga FBI je sprovedena, te je utvrđeno da smrti nisu povezane i da su bile rezultat prirodnih uzroka.

Republika

Foto: FACEBOOK.COM/STEFANI SMIT

Stefani Smit sa partnerom

 

Stefani Smit je, prema rečima svoje prijateljice Marije, uživala u odmoru i nije imala zdravstvenih problema.

Poslednji dan odmora, Stefani je provela sa svojim dečkom i prijateljima, uživajući u luksuznim pogodnostima odmarališta. Uveče su otišli u restoran "El Galeon", gde su uživali u večeri pre nego što se tragedija dogodila.

Stefani Smit je bila posvećena majka dvoje tinejdžera i uspešna medicinska radnica. Nedavno se razvela i započela novu vezu, a njena smrt je šokirala sve koji su je poznavali. Njen brat Kris Volc je izjavio da nije bio svestan bilo kakvih zdravstvenih problema njegove sestre, dodatno produbljujući misteriju oko njenog iznenadnog odlaska.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading