DOĐU NA SASTANAK, ZALJUBE SE A ONDA IH PROGUTA MRAK: Misteriozne smrti nekoliko muškaraca, ubica se krije iza APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE?

Autor:

Svet

21.01.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija smatra da je neobjašnjiv nestanak muškaraca sasvim sigurno povezan

DOĐU NA SASTANAK, ZALJUBE SE A ONDA IH PROGUTA MRAK: Misteriozne smrti nekoliko muškaraca, ubica se krije iza APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE?

Foto: shutterstock

Serija misterioznih smrtnih slučajeva muškaraca iz SAD u Kolumbiji dovedena je u vezu sa aplikacijama za onlajn upoznavanje, a porodice i rođaci ubijenih sada traže odgovore, objavili su danas kolumbijski mediji.

Brat jednog od ubijenih Amerikanca potvrdio je za BBC da mu je brat pre smrti govorio pozitivno o svojim iskustvima tokom putovanja u Kolumbiju.

"Pričao mi je o ljudima vedrog duha koji samo uživaju u životu. On je čak naučio španski jezik i nikad mu nije palo na pamet da ce na ovaj način završiti život", rekao je Eh Sjong, brat nastradalog Amerikanca Tou Gera.

Eh je naveo da je njegov brat Tou (50) bio aktivista američke zajednice Hmong i komičar iz Minesote koji je pre svog poslednjeg putovanja u Medeljin komunicirao preko aplikacije za onlajn upoznavanje sa jednom ženom.

Nekoliko nedelja nakon odlaska u Kolumbiju, pozvao je svog brata i tražio od njega 2.000 dolara, ali nije rekao zašto mu je novac potreban i da li je sve u redu s njim.

Eh mu je odgovorio da ce prebaciti novac, ali se više nikada nije čuo sa svojim bratom.

Već sledećeg dana policija je pronašla telo Tou Gera u udaljenom, šumovitom delu Medeljina.

Prijatelj u Medeljinu rekao je Ehu da je njegov brat kidnapovan i držan pod oružanom pretnjom za otkupninu od 2.000 dolara.

Smrt Tou Gera je jedan od osam nerazjašnjenih smrtnih slučajeva u Medeljinu, zbog čega je američka ambasada objavila upozorenje o rizicima korišcenja aplikacija za upoznavanje.

Svih osam žrtava su Amerikanci, koji su život izgubili u novembru i decembru pod sumnjivim okolnostima.

Američki Stejt department je saopštio da je upoznat da u Medeljinu deluje banda koja je koristila aplikacije za upoznavanje kako bi izolovala žrtve pre nego što ih otme i ubije, ali za sada nije jasno da li i iza osam sumnjivih smrtnih slučajeva u novembru i decembru stoji neka organizovana kriminalna grupa, navodi BBC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading