"REKAO JE DA MU BURMA SMETA, I SKINUO JE - VRATILI SU MI GA U KOVČEGU" Potresna ispovest Srpkinje LEDI KRV U ŽILAMA: Ovo je njena priča! (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

21.01.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S. S. je podelila svoju potresnu priču o gubitku supruga i odluci da se odrekne venčanih burmi.

"REKAO JE DA MU BURMA SMETA, I SKINUO JE - VRATILI SU MI GA U KOVČEGU" Potresna ispovest Srpkinje LEDI KRV U ŽILAMA: Ovo je njena priča! (FOTO)

Foto: shutterstock

S. S. iz Smedereva je nedavno odlučila da se odrekne svoje i svog suprugovog venčanog prstena, kako bi prikupila novac za nekog kome je pomoć najpotrebnija. Ova inspirativna gesta dolazi nakon tragičnog gubitka njenog supruga, a njeni reči o hrabrosti, solidarnosti i ljubavi dirnule su mnoge ljude.

Tragična priča o gubitku

S. S. je podelila svoju potresnu priču o gubitku supruga i odluci da se odrekne venčanih burmi. Njih dvoje su pre samo šest meseci bili srećna porodica sa četvoro dece, ali je tragična pogibija njenog supruga zauvek promenila njihov život. On je pre smrti skinuo burmu, a nakon njegove pogibije, S. S. je odlučila da se odrekne obe burme kako bi pomogla drugima.

Foto: FACEBOOK PRINTSCREEN, BUDI HUMAN - HUMANITARNE LICITACIJE

 

 


Humanitarna akcija putem Fejsbuk grupe

S. S. je stavila venčane burme na licitaciju u Fejsbuk grupi "Budi human - Humanitarne licitacije" sa namerom da prikupi novac za nekog kome je pomoć najpotrebnija. Početna cena je bila 2.000 dinara, a pobednik licitacije ima pravo da odabere korisnika fondacije "Budi human" kome će novac biti uplaćen.

Emotivna odluka

Ova hrabra žena je istakla da se odrekla burmi u ime ljubavi i solidarnosti prema drugima. Njene reči o tome kako ju je suprugova smrt duboko povredila, ali je ipak odlučila da se odrekne burmi za dobrobit drugih, dirnule su mnoge ljude. Njena poruka o žrtvovanju za bolje sutra i ohrabrivanju drugih da se pridruže humanitarnoj akciji je inspirativna i dirljiva.

Ova priča o S. S. iz Smedereva pokazuje snagu ljubavi i solidarnosti čak i u najtežim vremenima. Njena odluka da se odrekne venčanih burmi kako bi pomogla drugima je primer humanosti i altruizma koji zaslužuje divljenje i podršku. Njen gest će sigurno imati dubok i pozitivan uticaj na mnoge ljude.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading