NOVAK ĐOKOVIĆ SAZNAO RIVALA: Nole protiv STARE "MUŠTERIJE" u borbi za POLUFINALE!

Autor:

Sport

21.01.2024

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje u Melburnu.

NOVAK ĐOKOVIĆ SAZNAO RIVALA: Nole protiv STARE "MUŠTERIJE" u borbi za POLUFINALE!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena pobedom nad Adrijanom Manarinom iz Francuske rezultatom 3:0 (6:0, 6:0, 6:3), a saznao je i ko mu je naredni protivnik u Melburnu.

Tejlor Fric će na megdan najboljem teniseru u istoriji, nakon što je Amerikanac savladao Stefanosa Cicipasa rezultatom 3:1 ( 7:6, 5:7, 6:3, 6:3).

 

 

Novak je do sada protiv Frica igrao osam mečeva, a ima savršen skor od svih osam pobeda, uz samo dva izgubljena seta!

Što se Tejlora tiče, trijumf nad Stefanosom mu je prva pobeda protiv TOP 10 igrača na bilo kom gren slemu.

Grk je bio favorit u meču sa Fricom, neki poput Nika Kirjosa su išli toliko daleko da su prognozirali da će čak i osvojiti turnir, ali je naleteo na nepremostivu prepreku.

Čuvali su teniseri svoj servis u prvom setu, a otišlo se u taj-brejk, gde je Fric imao više koncentracije. Uzvratio je Cicpas u drugom setu, napravio je svoj jedini brejk na meču i rešio drugi deo igre u svoju korist.

Ovo je bilo sve što smo videli od Stefanosa, koji je u nastavku meča "nestao" sa terena, te će Fric na megdan najboljem u istoriji.

Poslednji meč odigran između Novaka Đokovića i Tejlora Frica dogodio se US openu 2023. godine, takođe u četvrtfianlu turnira, a Nole je rutinski slavio rezultatom 3:0 (6:1, 6:4, 6:4).

Kasnije je Novak podigao pehar u Njujorku, a nadamo se da će isti ishod biti i u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading