ĐOKOVIĆ PRIČAO O VRLINAMA FRANCUZA! Novak ZNA šta odgovara Manarinu!

Autor:

Sport

20.01.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as u noći između subote i nedelje igra meč osmine finala na Australijan openu.

ĐOKOVIĆ PRIČAO O VRLINAMA FRANCUZA! Novak ZNA šta odgovara Manarinu!

Foto: www.profimedia.rs

Protivnik Novaka Đokovića u 4. kolu biće Francuz Adrijan Manarino, kojeg je savladao u sva četiri prethodna međusobna duela.

Pred duel sa trenutno 19. igračem sveta, najbolji teniser u istoriji otkrio je da njegov rival nema sponzora.

- Baš sam se pitao koju majicu nosi, posle su uveličali, pa sam video da je u pitanju LuluLemon. Oni stvarno imaju udoban, prijatan materijal, ne znam sponzorišu li ga - rekao je Novak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Adrijan Manarino

Osvrnuo se na meč sa 35-godišnjakom koji je već priredio nekoliko iznenađenja.

- Drugačiji je Manarino, i načinom na koji igra i ličnošću. Veoma je nezgodan igrač, možda u ovim trenucima igra i tenis života. Dobro se kreće, svi znaju koliko je konstantan bekhendom, zaista retko pravi greške. Igra izuzetno ravno, gotovo da nema spina u njegovoj igri. Znam šta mu odgovara, šta mu ne odgovara. Nismo dugo igrali jedan protiv drugog, ali pripremiću se dobro - istakao je Novak.

Francuz je u prošlom kolu izbacio Amerikanca Bena Šeltona, pre toga grend slem šampiona Stana Vavrinku i Španca Haime Munara.

- Pobedio je izuzetno kvalitetnog protivnika večeras, moram da priznam da mi je to malo iznenađenje, jer sam očekivao pobedu Šeltona. Kapa dole Manarinu, odlično i servira, ima kompletnu igru – ako uđeš u njegovu mašinu, u njegovu singericu, ne dao ti bog – slično kao sa Medvedevom, onda je teško izvući se iz tog mehanizma - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading