LEGENDA VERUJE U NOVAKA ĐOKOVIĆA: Počnite da GRAVIRATE njegovo ime na pehar!

Autor:

Sport

20.01.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema dilemu čovek po kom ime nosi stadion u Melburnu oko šampiona..

LEGENDA VERUJE U NOVAKA ĐOKOVIĆA: Počnite da GRAVIRATE njegovo ime na pehar!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković plasirao se u osminu filnala Australijan opena pobedom nad Martinom Ečeverijem rezultatom 3:0, a u narednoj rundi čeka ga duel sa Adrijanom Manarinom.

Nole se poprilično mučio u uvodnim rundama, ali kako to obično biva, podiže formu kako turnir odmiče.

Čovek po kome je centralni teren u Melburnu dobio ime, Rod Lejver, smatra da je Đoković apsolutni favorit za osvajanje nove titule u Australiji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rod Lejver i Novak Đoković

 

- Novak sve zna na terenu. Ima svaki adut u rukavu i tačno zna kada bi trebalo da ih iskoristi, a kada ne bi trebalo da ih poteže.Ponekad mi se čini kao da izaziva samog sebe na putu do finala. On ponegde izgubi set na gren slemovima, a ja pomislim kako se šali s nama, jer je mogao komotno da pobedi sa po dva izgubljena gema po setu - rekao je Lejver pa nastavio:

- Servira dobro, nepobediv je u igri sa osnovne linije, tako da smatram da osim ako se desi neko čudo, da neko odigra najbolji meč u životu i eliminiše ga, mogu komotno da počnu da graviraju njegovo ime na pehar - zaključio je legendarni šampion.

Nole jen svakako favorit, a Srbija ima dva predstavnika u osmini finala Australijan opena, nakon što je Miomir Kecmanović pobedio Tomija Pola rezultatom 3:2. Tamo ga čeka drugi teniser planete Karlos Alkaraz.

Ovo su svi parovi četvrte runde:

Đoković – Manarino 
Fric – Cicipas 
Siner – Hačanov 
De Minor – Rubljov 
Boržeš – Medvedev 
Kazo – Hurkač 
Kecmanović – Alkaras
Zverev – Nori

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading