SKANDAL NA KONFERENCIJI FRANCUZA! Manarinu ZABRANJENO da priča o Novaku! Ovo mu Đoković neće ZABORAVITI!

Autor:

Sport

19.01.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski teniser nije želeo da priča o najboljem igraču u istoriji "belog sporta".

SKANDAL NA KONFERENCIJI FRANCUZA! Manarinu ZABRANJENO da priča o Novaku! Ovo mu Đoković neće ZABORAVITI!

Foto: www.profimedia.rs

Zanimljiva scena viđena je pred početak konferencije za medije Adrijana Manarina, koji je u osminu finala prošao pobedom u pet setova nad Amerikancem Benom Šeltonom 3:2.

Naime, predstavnicima medija je naglašeno da ne postavljaju pitanje francuskom asu o Novak Đokoviću, na šta su mnogi ostali u čudu.

Na konstataciju da je sledeći, peti međusobni meč protiv Novaka, Francuz je odgovorio:

- Ne moram da se pripremam posebno za bilo koji naredni meč, jer mi je svejedno protiv koga igram i ne planiram da se posebno time bavim. Jedino što mi je važno je da se dobro odmorim i pripremim se za svoju igru. Ne mislim previše o narednim mečevima, ali mi poslednje pripreme traju oko sat vremena pred meč. Radim uvek različite stvari, u zavisnosti od toga kako se osećam i kakva je atmosfera oko mene tog dana - rekao je Manarino.

Foto: Tanjug/AP

Adrijan Manarino

Vratio se na duel sa Šeltonom, ne propustivši da ishvali Amerikanca:

- Igrali smo dug meč sa puno zanimljivih momenata, što je redovna pojava. Impresioniran sam koliko je Šelton napredovao, a smatram da sam i ja odigrao dobro. Na kraju nisam ni mislio o tome kako igram, već samo da osvojim svaki poen. Tako sam se i vratio u meč i iako sam protiv sebe imao velikog servera – čije lopte imaju puno života u njima i teško ih je kontrolisati. Siguran sam da će postići velike rezultate u budućnosti - istakao je Manarino.

Nole je, podsetimo, prethodna četiri duela protiv francuskog tenisera rešio u svoju korist i sa bilansom od 4-0 ulazi u peti okršaj, koji bi mu doneo plasman u četvrtfinale Melburna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading