HOROR U NOVOM SADU! Pacovi izlaze iz wc šolje i uvlače se u stan, a rešenja nema ni posle trećeg pokušaja!

Autor:

Vesti

20.01.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanka šokirana invazijom pacova u svom stanu

HOROR U NOVOM SADU!  Pacovi izlaze iz wc šolje i uvlače se u stan, a rešenja nema ni posle trećeg pokušaja!

Foto: youtube.com/cbsnews


Jadranka, stanovnica Novog Sada, nedavno je doživela pravi šok kada je otkrila da joj pacov ulazi u wc šolju. Međutim, to nije bio jedini put da se suočila sa ovim problemom. Naime, već treći put u mesec dana, Jadranka je bila primorana da menja odvodnu cev wc šolje zbog oštećenja prouzrokovanih glodarima.

Pacovi u prizemlju Limana IV

Jadranka živi na Limanu IV i ističe da tokom svog života nikada nije imala susreta sa pacovima u svojoj zgradi. Međutim, ovoga puta situacija je bila potpuno drugačija. Pacovi su se pojavili ne samo u njenom stanu, već su, prema njenim rečima, primećeni i na trećem spratu zgrade. Velike rupe u odvodnoj cevi bile su dovoljne da omoguće glodarima pristup njenom domu.

- Živim u prizemlju i već treći put za mesec i po dana menjam odvodnu cev od wc šolje. Pacovi dolaze već treći put zaredom. Ciklonizacija je bila dvaput i ništa. Ne znam ni na koji način bih mogla da ih se rešim - priča Jadranka.

- Nikako ne mogu da ih oteram, rupe su veličine dlana. Ja sam u prizemlju, a kažu da idu i do trećeg sprata - dodaje Novosađanka.



Borba sa glodarima

Jadranka je očajna zbog situacije u kojoj se našla, a pokušaji da se reši problema nisu urodili plodom. Čak ni ciklonizacija koja je sprovedena dva puta nije dala željene rezultate. Ona je isprobala različite metode, poput korišćenja sone kiseline i ultrazvučnog aparata, ali ništa joj nije pomoglo.

- Strahovito se bojim. Ne znam kad dolaze, a plašim se da ne počnu da šetaju po stanu. Sonu kiselinu sam sipala, uopšte mi nije pomogla, čak mi se činilo da od nje još više ogladne - navodi ova žena.



Nadamo se rešenju problema

Nakon što je postavila nepovratnu klapnu, Jadranka se nada da će konačno rešiti problem sa pacovima. Pomoć je potražila i od predsednika skupštine stanara, te se nadaju da će zajedno pronaći dugoročno rešenje za ovaj neobičan i zastrašujući problem. Jadranka je izrazila nadu da će uspeti da se oslobodi neželjenih posetilaca i vrati svakodnevnom životu bez straha od njihove pojave.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading