PONEKAD PROTIV ĐOKOVIĆA NE MOŽETE APSOLUTNO NIŠTA: Pogledajte KAKO je Manarino reagovao na dva IZGUBLJENA seta sa NULOM!

Autor:

Sport

21.01.2024

05:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav meč za Noleta.

PONEKAD PROTIV ĐOKOVIĆA NE MOŽETE APSOLUTNO NIŠTA: Pogledajte KAKO je Manarino reagovao na dva IZGUBLJENA seta sa NULOM!

Foto: Tanjug/AP

Trenutno je na programu duel osmine finala Australijan opena između Novaka Đokovića i Adrijana Manarina. Nole gazi rivala sa dva dobijena seta bez izgubljenog gema. Ironija je što Francuz igra jedan od mečeva karijere, a i dalje ne može apsolutno ništa protiv broja jedan. Jasno je to i njemu, pa je rešio da se našali nakon izgubljenog drugog seta.

 

 

Dva napravljena znaka na očima označavaju dve nule u setovima.

Duel Novaka Đokovića protiv Adrijana Manarina u osmini finala postavljen je za drugi meč dana na "Rod Lejver" areni, što znači da počinje oko 13.30 časova po vremenu u Melburnu.

Prvi put posle dve godine srpski teniser igra meč na Australijan openu u dnevnom terminu po lokalnom vremenu.

Po srpskom vremenu taj meč je počeo oko 3.30 ujutru u noći između subote i nedelje, što znači da svi koji žele da gledaju Novaka moraju da se spreme za neprospavanu noć (kao i mi).

Nole je, podsetimo, prethodna četiri duela protiv francuskog tenisera rešio u svoju korist i sa bilansom od 4-0 ulazi u peti okršaj, koji bi mu doneo plasman u četvrtfinale Melburna.

Najbolji teniser sveta plasirao se u osminu finala Australijan opena, pošto je prethodno savladao Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine rezultatom 3:0.

Za razliku od prethodnih izdanja protiv Hrvata Prižmića u prvom kolu i Australijanca Popirina u drugom kolu, u kojima je izgubio po set, prvi reket sveta je izgledao daleko sigurnije u duelu sa Argentincem i došao do 92. trijumfa u Melburnu u jubilarnom 100. meču na “omiljenom turniru”.

Kada je u pitanju Francuz, on je na putu do osmine finala savladao Bena Šeltona, Haumea Munara i Stena Vavrinku.

Podsetimo, titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading