NA SVE NAČINE POKUŠAVAJU DA GA SABOTIRAJU: Sutkinja PUSTILA vreme za servis NOLETU dok je publika pružala OVACIJE!

Autor:

Sport

21.01.2024

05:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Australijan opena nakon ubedljive pobede nad Adrijanom Manarinom od 3:0 u setovima (6:0, 6:0, 6:3).

NA SVE NAČINE POKUŠAVAJU DA GA SABOTIRAJU: Sutkinja PUSTILA vreme za servis NOLETU dok je publika pružala OVACIJE!

Foto: twitter.com

Maestralan meč Novaka na "Rod Lejver" areni. Iako je Manarino odlično ušao u meč, pretio Đokoviću, ulazio u duge razmene, Nole bi iz svake situacije izašao kao pobednik. Imao je malo problema pri servisu na samom početku, ali onda je potpuno upalio motore i ostavio "u prašini" Francuza.

Niko više jednostavno nije znao šta da uradi da ga zaustavi, pa je sutkinja Alison Hjuz morala da "reaguje". Naime, dok je publika pružala ovacije Adrijanu Manarinu nakon što je osvojio svoj prvi gem, glavni sudija, Britanka Alison Hjuz donela je odluku da pusti sat koji otkucava vreme koje Novak Đoković ima za servis. 

Republika

Foto: Vikipedija

Alison Hjuz

Nole je odmah reagovao i prišao Hjuzovoj tražeći objašnjenje za ovaj postupak, a ona se na kraju izvinila.

Zaista bizarni pokušaji protiv najboljeg tenisera na svetu. Ruku na srce, ovo nimalo nije uticalo na njega, te je "protutnjao" do četvrtine finala.

Lako je završio prvi set bez izgubljenog gema, da bi potom na neverovatan način isti uspeh ponovio i u drugom, gde se mučio tek u jednom gemu pri rezultatu 2:0, ali je i to uspeo da dobije.

Konačno je dozvolio rivalu da osvoji gem na početku poslednjeg seta, koji je Francuz, ruku na srce, i te kako zaslužio. Kasnije je uspeo da uradi to u još dva navrata, ali to nisu bile ozbiljne pretnje Noletu koji je "protutnjao" do četvrtfinala Australijan opena.
Tamo ga čeka pobednik duela Fric - Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading