TELEVISA PRESENTA! Evo kako izgleda FATALNA ZAVODNICA sa kojom je Bjelica navodno varao ženu: Maja Lešić mu je VENČANA KUMA!

Autor:

Hronika

06.02.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sagi Bjelica-Petković se ne nazire kraj.

TELEVISA PRESENTA! Evo kako izgleda  FATALNA ZAVODNICA sa kojom je Bjelica navodno varao ženu: Maja Lešić mu je VENČANA KUMA!

Foto: Profimedia, Starsport, instagram

U jezivom incidentu koji se odigrao u dečijoj igraonici u poznatom beogradskom tržnom centru bivši košarkaš Crvene zvezde Nemanja Bjelica napadnut je od strane bivšeg fudbalera Crvene zvezde Nikole Petkovića. 

Njemu je bivši fudbaler prvo pretio verbalno, a zatim izvukao makaze govoreći da "će ga izbosti".

Nakon stravičnog incidenta Nikola Petković se oglasio za beogradske medije i negirao da je pretio košarkašu Nemanji Bjelici. 

On je prvo saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a potom pušten da se brani sa slobode, dok ga je policiji prijavio lično Nemanja Bjelica.

- Obraćam se povodom laži koje su pisane predhodnog dana ali nikome ne zamerama jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče! N.B. nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N.B. je poslednja tri,četiri meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene, a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnoštvo njegovih poruka u kojima mene vređa bez ikakvog osnova - rekao je Petković za beogradske medije.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Petković

Petković je potom odgovorio  i na spekulacije da je razlog napada žena poznatog košarkaša.

- N.B. se ne razvodi zbog mene već zbog toga sto je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića.  Inače Maja Lešić je bila najbolja drugarica bivše žene N.B. koja se u medijima provlači kao neki loš primer. Njih je na delu dok su letovali zajedno sa decom uhvatio kum i najbolji drug dotičnog N.B. Mirjana Bjelica i ja se tada nismo poznavili tako da ja nisam uticao na razvoj događaja i njihov razvod. Bivša žena N.B. je jedna divna majka i žena maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Žena koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece dok svoju kumu i najbolju drugaricu nije zatekla u svom krevetu. Dalje ne bih komentarisao “čoveka” koji je mogao da pogleda ženu svog kuma i najboljeg druga - rekao je. 

Evo kako pomenuta Maja Lešić izgleda: 

Foto: Instagram

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading