EVO KAKO JE FATALNA MIRJANA ZAVELA BJELICU: Lepotica nikome nije davala svoj broj telefona, a onda ŠOK! SADA SE PONOVO BRUJI O NJOJ! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.02.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa drugaricom Mirjana je znala satima da sedi na njegovim treninzima i da mu pruža beskonačnu podršku.

EVO KAKO JE FATALNA MIRJANA ZAVELA BJELICU: Lepotica nikome nije davala svoj broj telefona, a onda ŠOK! SADA SE PONOVO BRUJI O NJOJ! (FOTO)

Foto: instagram

Stravičan incident potresao je javnost i šokirao sportski svet. Naime, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković napao makazama košarkaša Nemanju Bjelicu u dečijoj igraonici pred decom i zapretio mu nizom gnusnih uvreda pominjući mu i naslednike.

 Samo dan kasnije, pošto je izašao iz pritvora i pošto je protiv njega podneta krivična prijava, nekadašnji defanzivac je nastavio sa šokantnim potezima.

Jedna od teorija za sukob između Petkovića i Bjelice glasila je da je u sve upletena Nemanjina supruga Mirjana Bjelica i da je ona navodno varala košarkaša upravo sa Petkovićem i da im se zato brak raspao. Međutim, iznoseći svoju odbranu fudbaler je naveo da nisu on i Mirjana bili preljubnici i povod za sukob, već da je u stvari Nemanja bio peljubnik i to sa svojom kumom Majom Lešić, inače suprugom košarkaša Save Lešića.

Foto: Instagram

Nemanja i Mirjana Bjelica

Kako Republika saznaje, Mirjana Bjelica je opasno bila bacila oko na košarkaša Nemanju Bjelicu. Kako se brujalo tada po gradu, Mirjana uopšte nije bila laka devojka, ko god da joj je prišao davala je lažne brojeve telefona. Prosto jako je teško bilo nju osvojiti. Sve dok nije spazila Nemanju Bjelicu. 

Dok se sve nije raspalo, Bjelica je više puta potvrđivao da je u skladnom braku. Poznato je i kako je osvojio Mirjanu.

Kako saznajemo ona je intenzivno lovila Bjelicu, redovno ga je posećivala na treninzima i navijala za njega. Sa drugaricom je znala satima da sedi na njegovim treninzima i da mu pruža beskonačnu podršku. Ono što je interesantno, umela je da sedi i sama sa novinarima u hali, nije je bilo sramota da se nametne. Bila je jako uporna kako bi osvojila njegovu pažnju. Kad ju je košarkaš primetio tad je počela ljubavna romansa veka.

Podsetimo, u igraonici u centru Beograda odigrao se jezivi incident kada je fudbaler prišao i uneo se u lice košarkašu.

Foto: Instagram

Nemanja i Mirjana Bjelica

Petković se Bjelici obratio gnusnim i pretećim rečima:

- Gde si indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!

Nakon incidenta momentalno je intervenisala policija Savskog Venca, te je napadač momentalno uhapšen i odveden u stanicu. Petković je nakon hapšenja zadržan. 

Kako smo ranije pisali, incident se dogodio zbog Nemanjine supruge Mirjane.

- Nemanja Bjelica je sumnjao da njegova žena ima aferu sa fudbalerom. Navodno je rekao da će se osvetiti Petkoviću zbog toga. On je podigao tenziju i u porodici, bio je na ivici razvoda. Petković je saznao da Bjelica preko posrednika govori da će mu se osvetiti, a kada ga je video u igraonici, želeo je da raščisti račune - rekao je za Republiku izvor upućen u dešavanja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading