NIKOLA PETKOVIĆ SE OGLASIO NAKON NAPADA NA NEMANJU BJELICU: "On je lično napadač, lažna žrtva i navija za Partizan!"

Autor:

Hronika

06.02.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petković je još tokom večeri pušten iz pritvora.

NIKOLA PETKOVIĆ SE OGLASIO NAKON NAPADA NA NEMANJU BJELICU: "On je lično napadač, lažna žrtva i navija za Partizan!"

Foto: Starsport

U ponedeljak se odigrao skandalozan incident u jednoj beogradskoj igraonici, u kojem je bivši fudbaler Crvene Zvezde, Nikola Petković, napao bivšeg košarkaša, Nemanju Bjelicu. Incident je eskalirao fizičkim nasrtajem, nakon čega je Petković pretio Bjelici makazama.

U vezi s tim, Petković se obratio javnosti saopštenjem, koje ovde prenosimo delimično uz određene redakcijske izmene. U svom obraćanju, Petković ističe da su medijske priče o incidentu zasnovane na lažima i nepoznavanju istine i pozadine događaja.

- Obraćam se povodom laži koje su pisane prethodnog dana, ali nikome ne zameram jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče! N.B. nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N.B. je poslednja 3/4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnostvo njegvih poruka u kojima mene vredja bez ikakvog osnova. Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N.B. da će me uništiti :) Hvala Puno! Nikola Petković - navodi se u saopštenju za beogradske medije. 

Petković je još tokom večeri pušten iz pritvora.

Naglašava da je Nemanja Bjelica, suprotno tvrdnjama, napadač, a ne žrtva svojih reči i dela. Takođe, Petković tvrdi da je Bjelica konstantno vređao i napadao njega tokom poslednjih nekoliko meseci, dok on nije nikada javno spominjao Bjelicu.

Petković objašnjava da je njegov prilazak Bjelici bio isključivo iz razloga da pita zašto ga konstantno vređa i spominje, iako nemaju nikakve veze. Dodaje da je Bjelica, osim bivše supruge, jedini u porodici koji ne navija za Crvenu Zvezdu, te da je rođeni navijač Partizana.

Na kraju, Petković izražava zahvalnost na podršci i ističe da će, ukoliko bude neophodno, javno imenovati osobe koje su, po njegovim tvrdnjama, pokušale da ga zadrže u pritvoru.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading