OVAKO JE SVE POČELO, PETKOVIĆ SE UNEO U FACU BJELICI! Izgovorio je JEZIVE REČI - a onda je krenuo ka... (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.02.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U igraonici za decu, košarkašu je prišao Nikola Petković i uneo mu se u lice.

OVAKO JE SVE POČELO, PETKOVIĆ SE UNEO U FACU BJELICI! Izgovorio je JEZIVE REČI - a onda je krenuo ka... (VIDEO)

Foto: Republika

Republika

Stravičan napad se odigrao danas u samom centru Beograda. Naime, meta užasavajućeg napada je bio bivši košarkaš Crvene Zvezde Nemanja Bjelica

U igraonici za decu, košarkašu je prišao Nikola Petković i uneo mu se u lice. Kako se na snimku vidi Bjelica je sedeo dok mu se Petković unosio u lice. Nikola Petković je uzeo makaze sa šanka tada mu je prišao Bjelica. Nasilnik u svom besu nije video da devojčica sa ljubičastim balonom stoji pored njega. Nije obratio pažnju da li uopšte ima dece oko njega već je počeo da preti košarkašu. Ceo video možete pogledati gore! 

Podsetimo, kako saznajemo, Petković se Bjelici obratio gnusnim i pretećim rečima: "Gde si indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!"

Foto: Republika

Napad na Nemanju Bjelicu

U tom momentu košarkaš Nemanja Bjelica se odvojio i seo za šank. To Petkoviću nije bilo dovoljno tako da je nastavio sa svojim pretnjama. 

Petković mu je ponovo prišao i ponovio: "Jeb*ću ti decu". 

Kao da gnusne uvrede nisu bile dovoljne, Petković je uzeo makaze u ruke i nasrnuo na košarkaša izgovorivši: "Sad ću da te izbodem, p*čko jedna! Čekam te na parkingu!"

Nakon incidenta momentalno je intervenisala policija Savskog Venca, te je napadač momentalno uhapšen i odveden u stanicu. Petković je nakon hapšenja zadržan. 

Svedoci nemilog događaja su saslušani, takođe su potvrdili o kakvom incidentu se radi. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading