OTKRIVAMO! NEMANJU BJELICU NAPAO BIVŠI FUDBALER ZVEZDE NIKOLA PETKOVIĆ! Nasilnik makazama nasrnuo na košarkaša!

Autor:

Hronika

05.02.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U igraonici za decu, košarkašu je prišao Nikola Petković i uneo mu se u lice.

OTKRIVAMO! NEMANJU BJELICU NAPAO BIVŠI FUDBALER ZVEZDE NIKOLA PETKOVIĆ! Nasilnik makazama nasrnuo na košarkaša!

Foto: Starsport, Privatna arhiva

Stravičan napad se odigrao danas u samom centru Beograda. Naime, meta užasavajućeg napada je bio bivši košarkaš Crvene Zvezde Nemanja Bjelica

U igraonici za decu, košarkašu je prišao Nikola Petković i uneo mu se u lice.

Podsetimo, kako saznajemo, Petković se Bjelici obratio gnusnim i pretećim rečima: "Gde si indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!"

U tom momentu košarkaš Nemanja Bjelica se odvojio i seo za šank. To Petkoviću nije bilo dovoljno tako da je nastavio sa svojim pretnjama. 

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Petković mu je ponovo prišao i ponovio: "Jeb*ću ti decu". 

Kao da gnusne uvrede nisu bile dovoljne, Petković je uzeo makaze u ruke i nasrnuo na košarkaša izgovorivši: "Sad ću da te izbodem, p*čko jedna! Čekam te na parkingu!"

Nakon incidenta momentalno je intervenisala policija Savskog Venca, te je napadač momentalno uhapšen i odveden u stanicu. Petković je nakon hapšenja zadržan. 

Svedoci nemilog događaja su saslušani, takođe su potvrdili o kakvom incidentu se radi. 

Ko je Nikola Petković?

Petković je igrao u mlađim kategorijama Rada i Crvene zvezde. Seniorski fudbal je počeo da igra u Radničkom iz Pirota odakle prelazi u novosadsku Vojvodinu. Dobre partije u dresu Vojvodine obezbedile su mu transfer u turskog prvoligaša Genčlerbirligi. U ovom klubu je tokom prvog dela sezone 2007/08. odigrao šest prvenstvenih utakmica da bi za drugi deo sezone bio pozajmljen ekipi Hacetepa. U avgustu 2008. godine je pozajmljen Crvenoj zvezdi, za koju je tokom jesenjeg dela sezone 2008/09. nastupio na 13 prvenstvenih utakmica.

Petković je u januaru 2009. godine otišao na probu u Ajntraht iz Frankfurta. Zadovoljio je čelnike kluba pa je i potpisao ugovor sa nemačkim bundesligašem. Igrač Ajntrahta je bio do 2011. godine, s tim što je tokom 2010. godine bio na pozajmici u ruskom Tomu iz Tomska a tokom 2011. godine na pozajmici u Al Ahliju iz Saudijske Arabije. Za Ajntraht je nastupio na devet utakmica u nemačkoj Bundesligi.

Foto: Starsport

Nikola Petković

U avgustu 2011. Petković se vratiio u Crvenu zvezdu sa kojom je potpisao ugovor na dve plus jednu godinu. Tokom sezone 2011/12. je odigrao samo 12 utakmica u Superligi Srbije. Sa Crvenom zvezdom je osvojio Kup Srbije 2012. godine.[6] U junu 2012. iz kluba su mu poručili da ne računaju na njega za novu sezonu, pa je Petković dogovorio sporazumni raskid ugovora. Počekom septembra 2012. je kao slobodan igrač potpisao ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva.

Petković je bio reprezentativac Srbije do 21 godine. Sa ovom selekcijom je osvojio drugo mesto na Evropskom prvenstvu 2007. u Holandiji. Tokom 2019. godine je igrao za reprezentaciju Kine do 25 godina na nezvaničnoj prijateljskoj utakmici protiv B selekcije Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading