PROGLASITE ME LUDIM, ILI... Monstruozni Kosta Kecmanović izgovorio JEZIVU REČENICU - njegovom iživljavanju NEMA KRAJA!

Autor:

Hronika

05.02.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozni dečak-ubica ne prestaje da se iživljava.

PROGLASITE ME LUDIM, ILI... Monstruozni Kosta Kecmanović izgovorio JEZIVU REČENICU - njegovom iživljavanju NEMA KRAJA!

Foto: shutterstock, google earth/printscreen

Monstruozni dečak-ubica Kosta Kecmanović koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije nastavlja da divlja po Klinici. 

Inače, Kecmanović je od dana masakra smešten na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga veštači lekarski tim. Sve vreme se nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi, a strogo kontrolisano se školuje preko računara u školi "Dr Dragan Hercog" koja edukuje decu na bolničkom ili kućnom lečenju. 

Mesecima unazad on pokazuje ravnodušnost i nezainteresovanost za sve što je učinio, a jedino što ga zanima jesu njegovi uslovi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu u kojoj se nalazi.

- Iako je svestan situacije u koju je sam sebe doveo, odnosno, da se nalazi na Klinici u kojoj su jasna i stroga pravila, on ne odustaje od svojih prohteva. Poslednje što je tražio sve prisutne je ostavilo u šoku, upravo zbog reči koje je izgovorio - naveo je izvor iz istrage.

Foto: privatna arhiva,printscreen

Kosta Kecmanović

"Proglasite me ludim ili me pustite!"

Dečak-ubica ne prestaje da divlja, verbalno napada zaposlene na Klinici i hiteriše. 

- "Proglasite me ludim, ili me pustite danas" je rečenica koju je dečak uputio osoblju. Vidno je iznervirano izjavio to. Doktori su ostali u šoku - kaže izvor. 

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Sused

05.02.2024 11:10

Doktori na Klinici za neurologiju i psihijatriju ostali u šoku!? Jeste sigurni u to?

Odgovori 46 2
Alex

05.02.2024 11:21

On jos nije svestan u kakvoj se bezizlanoj situaciji nalazi. Ovo je najgori period njegovog dosadasnjeg zivota ali i najbolji deo njegovog preostalog (nadam se dugog) zivota. Da li je zasluzio to? Nije, zasluzio je najgore moguce mucenje i najgore moguce uslove za zivot u zatvorenom.

Odgovori 44 16
Koke

05.02.2024 14:38

@Alex - Alex@ gresis, ne nalazi se on, nego šokirani lekari u bezizlaznoj situaciji, pa to vec 10 meseci vidimo! Pametniji je mali izgleda od njih, dobro im je i reko, profesionalcima struke!! Naravno da se mali mora leciti i osetiti nekakvu kaznu za zlocin, al ovo je brate preslo mere! Koliko im treba, verovatno ih je i mali to pitao!?

Odgovori 19 19
Alex

05.02.2024 17:09

@Koke - Pa ne bih bas rekao, ne ide cudoviste nigde niti ce ici, jedino u drugu zatvorenu ustanovu, u poprilicno bezizlaznoj je situaciji. Kako mislis “nekakva kazna”? Ne postoji nijedna jedina kazna koja je ikad izmisljena i koja bi bila adekvatna za njega. Zlo nece nikada izaci na slobodu. Jedino sto je greska sto nisu s njim zavrsili tog 3. maja po kratkom postupku.

Odgovori 32 12