KOSTA RAZMIŠLJA O SVOM IZGLEDU, OSOBLJE KLINIKE U ŠOKU: Na ovaj zahtev dečaka ubice ostali nemi - evo šta je sad smislio!

Autor:

Hronika

04.02.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozni dečak ne prestaje da šokira osoblje Klinike!

KOSTA RAZMIŠLJA O SVOM IZGLEDU, OSOBLJE KLINIKE U ŠOKU: Na ovaj zahtev dečaka ubice ostali nemi - evo šta je sad smislio!

Foto: Shutterstock, Google Maps, privatna arhiva

Monstruozni dečak-ubica Kosta Kecmanović (14) koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije nastavlja sa svojim bizarnim zahtevima. 

Naime, čak i nakon toliko vremena od zverskog masakra, on nije ni zastao da promisli o zločinu koji je počinio, već ga brine jedna stvar - razmišlja o svom fizičkom izgledu, tačnije o svojoj frizuri. 

Inače, Kecmanović je od dana masakra smešten na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga veštači lekarski tim. Sve vreme se nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi, a strogo kontrolisano se školuje preko računara u školi "Dr Dragan Hercog" koja edukuje decu na bolničkom ili kućnom lečenju. 

Kako smo ranije pisali, ovaj hladnokrvni ubica redovno maltretira zaposlene na klinici suludim zahtevima, a među najnovijim je i zahtev za frizera.

"Dajte mi krštenog frizera, ovaj je krš!"

- Njega, kao i druge pacijente, šiša klinički frizer, međutim, on je navikao na najskuplje frizere, koji ispunjavaju sve prohteve, pa je doktorima rekao: "Dajte mi krštenog frizera, ovaj je krš. Frizura mi je užas" - prepričava naš sagovornik blizak klinici.

Foto: privatna arhiva,printscreen

Kosta Kecmanović

I ranije je imao slične zahteve u vezi svoje frizure. 

Rekao je da oseća neko zasićenje i da mu je postalo bez veze čak i kad vidi samo svoj odraz na staklu. Tražio je da mu dozvole da stavi pank pirsing i da promeni frizuru i ofarba kosu u teget. Doktorka je zgrožena slušala šta priča tinejdžer. Mi smo međusobno komentarisali da smo uvereni da Kosta ovom i sličnim izjavama želi da privuče pažnju. Kazao je i da on nije osuđenik i da po zakonu ima pravo da izgleda kako god želi -  prepiričao je izvor Republike. 

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

Komentari (10)

Loading
Seka

04.02.2024 13:11

Šokirani ljekari i osoblje???

Odgovori 21 1
Srbin

04.02.2024 14:40

@Seka - Seka@ šokirani su stalno, a sad su još i nemi!!! Profesionalci!!

Odgovori 17 0
Magla

05.02.2024 18:16

@Srbin - Genijalac' koji 'takvu' struku šokira banalnim reakcijama. U stvari ko je ovde pacijent, on ili "šokirana" struka?!? Ili oni koji plasiraju šokantne naslove zarad prodaje kvazi informacije? Struka i mediji šokirani, reakcije na uštrb ovih polu informacija šokantne i tako to ide godinama. Srećom, tu su Kecmanovići pa ima ko da odgovara za toliko 'odvajkada' šokova. A ovaj nesrećnik, bolesnik, ludak... koga briga. Sa frizurom ili bez ogledalo ce mu biti jedini odraz sebe u istom. Možda jednom realno spozna sebe i... ups! Kako ogledalo takvom pacijentu? Srča može biti i 'sloboda'. Od sebe, kazne, od svega...

Djura

04.02.2024 14:03

O njegovoj frizuri ste već pisali! Ne shvatam kako se to doktori stalno iščuđavaju i u zabezeku su. Pa jel znaju oni gde rade i ko su im pacilenti? A dokle misle da ga posmatraju, evo prođe devet meseci, oni još ne znaju koje sorte je monstrum?!

Odgovori 13 2