SAZNAJEMO! POZNATOG KOŠARKAŠA SRBIJE I ZVEZDE NAPALI MAKAZAMA! Jezivi incident u dečijoj igraonici u centru Beograda - huligan odmah uhapšen!

Autor:

Hronika

05.02.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv čin nasilja u Beogradu!

SAZNAJEMO! POZNATOG KOŠARKAŠA SRBIJE I ZVEZDE NAPALI MAKAZAMA! Jezivi incident u dečijoj igraonici u centru Beograda - huligan odmah uhapšen!

Foto: Starsport

U igraonici u centru Beograda odigrao se jezivi incident kada je Nikola Petković prišao i uneo se u lice Nemanji Bjelici, bivšem igraču Crvene Zvezde i NBA igraču. 

Kako saznajemo, Petković se Bjelici obratio gnusnim i pretećim rečima: Gde si indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu! 

Nakon toga kada se Bjelica odvojio za šank, Petković mu je prišao i ponovio "Jeb*ću ti decu"

Peković je zatim uzeo makaze i rekao: Sad ću da te izbodem, p*čko jedna! Čekam te na parkingu!

Povodom ovog incidenta reagovala je i policija Savskog venca, te je Petković uhapšen. 

Saslušani su svedoci koji su potvrdili o kakvom incidentu se radi.

Petković je nakon hapšenja zadržan. 

Nemanja Bjelica (Beograd, 9. maj 1988) srpski je košarkaš. Primarna pozicija mu je krilo, ali može da igra i po potrebi na pozicijama plejmejkera i krilnog centra. 

Godine 2009. bio je izabran za najboljeg sportistu Sportskog društva Crvene zvezde. Izabran je 2010. godine u drugoj rundi NBA drafta kao ukupno 35. pik. Proglašen je za najkorisnijeg igrača Evrolige 2015. godine, a ujedno je bio i član najbolje petorke ovog takmičenja.

Osvojio je titulu šampiona NBA lige u sezoni 2021/22. sa ekipom Golden Stejt voriorsa.

Košarku je počeo da trenira sa sedam godina kod trenera Ace Janjića. Kasnije je prošao mlađe selekcije Partizana, i 2000. godine došao do šireg spiska za pionirsku reprezentaciju. Međutim uprava Partizana je raspustila čitavu generaciju 1988. godište u kojoj su bili još Sava Lešić, Stefan Sinovec i Vuk Malidžan, i fokusirala se na 1989. godište koju je proglasila talentovanijom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading