ODREĐEN PRITVOR HULIGANU KOJI JE NAPAO MAKAZAMA NEMANJU BJELICU! Urlao i pretio da će ga sačekati na parkingu, pominjao mu i DECU!

Autor:

Hronika

05.02.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U igraonici za decu, košarkašu je prišao huligan i uneo mu se u lice.

ODREĐEN PRITVOR HULIGANU KOJI JE NAPAO MAKAZAMA NEMANJU BJELICU! Urlao i pretio da će ga sačekati na parkingu, pominjao mu i DECU!

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu Nikoli Petkoviću je odredilo zadržavanje od 30 dana, zbog napada na poznatog srpskog košarkaša!

Podsetimo, stravičan incident se odigrao danas u samom centru Beograda. Naime, meta užasavajućeg napada je bio bivši igrač Crvene Zvezde Nemanja Bjelica. 

U igraonici za decu, košarkašu je prišao Nikola Petković i uneo mu se u lice. 

Kako saznajemo, Petković se Bjelici obratio gnusnim i pretećim rečima: "Gde si indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!"

U tom momentu košarkaš Nemanja Bjelica se odvojio i seo za šank. To Petkoviću nije bilo dovoljno tako da je nastavio sa svojim pretnjama. 

Petković mu je ponovo prišao i ponovio: "Jeb*ću ti decu". 

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Kao da gnusne uvrede nisu bile dovoljne, Petković je uzeo makaze u ruke i nasrnuo na košarkaša izgovorivši: "Sad ću da te izbodem, p*čko jedna! Čekam te na parkingu!"

Nakon incidenta momentalno je intervenisala policija Savskog Venca, te je napadač momentalno uhapšen i odveden u stanicu. Petković je nakon hapšenja zadržan. 

Svedoci nemilog događaja su saslušani, takođe su potvrdili o kakvom incidentu se radi. 

Nemanja Bjelica (Beograd, 9. maj 1988) srpski je košarkaš. Primarna pozicija mu je krilo, ali može da igra i po potrebi na pozicijama plejmejkera i krilnog centra. 

Godine 2009. bio je izabran za najboljeg sportistu Sportskog društva Crvene zvezde. Izabran je 2010. godine u drugoj rundi NBA drafta kao ukupno 35. pik. Proglašen je za najkorisnijeg igrača Evrolige 2015. godine, a ujedno je bio i član najbolje petorke ovog takmičenja.

Osvojio je titulu šampiona NBA lige u sezoni 2021/22. sa ekipom Golden Stejt voriorsa.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading