NIKOLA PETKOVIĆ SE OGLASIO POSLE NAPADA NA BJELICU! Evo ŠTA je rekao!

Autor:

Sport

05.02.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati fudbaler kratko je dao izjavu za medije.

NIKOLA PETKOVIĆ SE OGLASIO POSLE NAPADA NA BJELICU! Evo ŠTA je rekao!

Foto: printscreen instagram

Nemanja Bjelica, bivši košarkaš Crvene zvezde, mnogobrojnih NBA klubova i reprezentacije Srbije napadnut je u igraonici za decu.

Njega je naočigled brojnih svedoka, verbalno i uz pretnju makazama napao bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković.

Sada se i poznati fudbaler oglasio posle nemilog događaja. 

Naime, posle saslušanja, Nikola Petković je pušten da se brani sa slobode, a policiji ga je prijavio lično Nemanja Bjelica. Tužilaštvo će se žaliti na odluku sudije za prethodni postupak, posle odluke da Petkoviću ne bude određen pritvor, prenose srpski mediji. 

Posle puštanja, Petković je kratko demantovao sve priče koje se danas provlače po različitim novinarskim kućama. 

- Sve ja laž -, kratko je za Sportal prokomentarisao Petković slučaj s Bjelicom i najavio opširnije saopštenje.

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Takođe se pojavio i saopštenje sa saslušanja koji prenosimo u celini. 

- Povodom događaja od 03.02.2024. godine kada je u Beogradu, u ul. Vudroa Vilsona broj 12, u tržnom centru „Galerija“ u dečijoj igraonici „Cosno fun“ osumnjičeni N.P. verbalno napao i sa makazama u ruci uputio pretnje oštećenom N.B. da će napasti na njegov život i telo i na život i telo članova njegove porodice, protiv osumnjičenog N.P. od starne PS Savski venac podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. stav 1 Krivičnog zakonika. 

- Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom N.P. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova. 

Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dana 05.02.2024. godine osumnjičeni N.P. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom N.P., a na osnovu člana 211. stav 1. tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke. 

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenog N.B., kao i druge potencijalne svedoke očevice, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju -
stoji u izveštaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading