VOLIM ZVEZDU, PARTIZAN POŠTUJEM: Upoznajte Nemanju Crnatovića, slepog tenora anđeoskog glasa koji ruši sve barijere (VIDEO)

Autor:

Sport

14.01.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izrazio je želju da zapeva "orlovima" nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

VOLIM ZVEZDU, PARTIZAN POŠTUJEM: Upoznajte Nemanju Crnatovića, slepog tenora anđeoskog glasa koji ruši sve barijere (VIDEO)

Foto: Braca Nadeždić

Nemanja Crnatović

Uprkos potpunom oštećenju vida, Nemanja Crnatović (25) živi svoj san.

Operski pevač i solista iz Beograda primer je da talenat i upornost ruše sve barijere, a nakon što je dobio priliku da pred krcatom Arenom izvede himnu Crvene zvezde, sa spiska želja odstranio je jednu od najvećih.

Mada ne krije da je veliki navijač crveno-belih, Nemanja priznaje da zdušno bodri i drugi najveći klub u zemlji - Partizan, odnosno, šalje pomiriljive tonove i poruke večitim rivalima uoči nastupa "orlova" na Evropskom prvenstvu.

Rivalstvo ne ruši drugarstvo

Nemanja je inače sarađivao na čuvenim Neletom Karajlićem, osvedočenim partizanovcem.

- Ne, zaista, ništa ne može da spreči naše druženje. Nele je zaista velika legenda, pre svega čovek, što je najbitnije. Ja tako gledam, najbitnije je da je neko dobar čovek. On je veliki car i uvek mi je zadovoljstvo sarađivati s njim - rekao je Crnatović.

Crnatović je, u stvari, poodavno na sebe skrenuo pažnju javnosti, naročito one koja preferira klasičnu muziku. Međutim, širi auditorijum nedavno ga je upoznao na košarkaškom derbiju, što je bio povod da portal Republika poseti ovog supertalentovanog momka anđeoskog glasa čije arije diraju pravo u srce i podižu svaku dlaku na telu.

Republika

Foto: Braca Nadeždić

Nemanja je već pevao na Marakani

- Ljude ne treba deliti na suprotne tabore, posebno ne u ovim teškim i kriznim vremenima. Trebalo bi da budemo jedinstveni i složni, da se pomažemo, pa čak i u sportu. Evo, u slučaju kad Zvezda pobedi Partizan, ja sam za to da jedni druge častimo pićem, a ne da se gađamo upaljačima ili nekim drugim stvarima. To je potpuno nepotrebno. Imam dosta prijatelja koji su simpatizeri crno-belih i mnogo ih volim - počinje priču Nemanja, pa se osvrće na "orlove":

- Fudbaleri apsolutno mogu i trebalo bi da ujedine navijače. Grupa na EP jeste teška. Priznajem da sam se preznojio kad sam gledao žreb. Mislim da hrabrom igrom mogu i te Engleze da se pobede. Oni ne lete, za razliku od naših "orlova". Gledao sam mnogi dočeka sportista na balkonu Skupštine grada i apsolutno bih se odazvao nakon Nemačke, to je velika čast. Nema veće časti nego kada pevaš himnu svoje zemlje pred auditorijumom i kada su svi jedinstveni u bodernju - poručio je Nemanja.

Roker u duši, a voli i starogradsku muziku

Republika

Foto: Braca Nadeždić

Nemanja Crnatović

Njegova biografija je impresivna.

- Raznovrstan sam po pitanju muzičkim žanrova. Na prvom mestu je svakako opersko pevanje, klasična muzika i solo pevanje. Ali uz oca sam odrastao uz razne rok grupe. Međutim, muzika koja zauzima posebno mesto u mom životu jeste starogradska - ističe Nemanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading