BJELICA VARAO ŽENU SA NJEGOVOM SUPRUGOM? Nemanjin kum Sava Lešić o četvorouglu koji je spomenuo Nikola Petković

Autor:

Hronika

06.02.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najčešće je ponavljao dve jake reči!

BJELICA VARAO ŽENU SA NJEGOVOM SUPRUGOM? Nemanjin kum Sava Lešić o četvorouglu koji je spomenuo Nikola Petković

Foto: Starsport, Profimedia, AFP

Nezapamćeni incident potresao je i šokirao sportsku Srbiju kada je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković napao makazama košarkaša Nemanju Bjelicu u dečijoj igraonici pred decom i zapretio mu nizom gnusnih uvreda pominjući mu i naslednike. Samo dan kasnije, pošto je izašao iz pritvora i pošto je protiv njega podneta krivična prijava, nekadašnji defanzivac je nastavio sa šokantnim potezima.

Jedna od teorija za sukob između Petkovića i Bjelice glasila je da je u sve upletena Nemanjina supruga Mirjana i da je ona navodno varala košarkaša upravo sa Petkovićem i da im se zato brak raspao. Međutim, iznoseći svoju odbranu fudbaler je naveo da nisu on i Mirjana bili preljubnici i povod za sukob, već da je u stvari Nemanja bio peljubnik i to sa svojom kumom Majom Lešić, inače suprugom košarkaša Save Lešića.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica i Nikola Petković

- N.B. se ne razvodi zbog mene već zbog toga sto je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića. Inače Maja Lešić je bila najbolja drugarica bivše žene N.B. koja se u medijima provlači kao neki loš primer. Njih je na delu dok su letovali zajedno sa decom uhvatio kum i najbolji drug dotičnog N.B. Mirjana Bjelica i ja se tada nismo poznavili tako da ja nisam uticao na razvoj događaja i njihov razvod. Bivša žena N.B. je jedna divna majka i žena maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Žena koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece dok svoju kumu i najbolju drugaricu nije zatekla u svom krevetu. Dalje ne bih komentarisao “čoveka” koji je mogao da pogleda ženu svog kuma i najboljeg druga - rekao je Nikola Petković za Informer.

Tim povodom Republika je pozvala Savu Lešića i dobila (ne)očekivan odgovor.

- Bože sačuvaj! Zatečen sam stvarno. Ne mogu da poverujem. Evo od vas prvi put čujem za tako nešto. Ne znam stvarno odakle Petkoviću ideja i potreba da spominje mene i moju porodicu. To su takve gluposti i neistine. Bože sačuvaj! Priča da Nemanja i ja nismo dobri. Tu nema jedne jedine reči istine - počeo je Lešić izjavu za naš portal pa otkrio šta će mu biti sledeći korak:

- Ali stvarno, Bože sačuvaj. Ja i dalje ne verujem šta sam čuo i pročitao. Moraću da popričam sa Petkovićem da mi objasni odakle mu potreba da moju porodicu spominje takvim neistinama. Ne znam šta bih vam više rekao, kad nemam o čemu da pričam jer to nije istina - zaključio je Lešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading