BORJAN JE PRECRTAN: OČAJNE VESTI za golmana crveno-belih!

Autor:

Sport

13.03.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtva taktike novog trenera.

BORJAN JE PRECRTAN: OČAJNE VESTI za golmana crveno-belih!

Foto: www.profimedia.rs

Milan Borjan nije pozvan u reprezentaciju Kanade za ključnu utakmicu u kvalifikacijama za Kopa Amerika protiv Trinidada i Tobaga, a kako stvari stoje, završio je sa nacionalnim timom.

Pobeda nad Trinidadom poslaće Kanadu u grupu A Kopa Amerika, gde su već selekcije Argentine, Perua i Čilea.

Borjan je žrtva reforme novog selektora Maura Bijela koji želi da podmladi sastav.

- Došlo je do nekih promena u odnosu na prošlogodišnju ekipu sa Svetskog prvenstva. Važno mi je da ponovo oživim strast i igram sa mladim momcima, koji su u formi i gladni fudbala. Sa ovim igračima ćemo nastaviti u budućnosti. To je moj plan na početku nove godine - rekao je Bijelo za „Toronto Star“.

Svi igrači osim jednog sa šireg spiska na kojem se nalaze 23 fudbalera, imaju manje od 30 godina. Izuzetak je samo 31-godišnji vezni igrač Toronta, Džonatan Osorio.

- Moj cilj je da vidim te momke u igri i da donesem odluku o budućnosti tima - rekao je Bijelo.

 

 

Tridesetšestogodišnji Borjan, koji je odigrao 80 utakmica za kanadsku reprezentaciju, poslednji meč za nacionalni tim upisao je 22. novembra, kada su Kanađani poraženi od Jamajke (2:3) i eliminisani u četvrtfinalu KONKAKAF Lige nacija.

Borjan je igrač Crvene zvezde na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, a kako je rekao za portal Republika, jedini cilj mu je da se na kraju sezone vrati na gol Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading