VREME JE ZA TITULU! Nekadašnji fudbaleri Zvezde se javili i poslali PORUKU Milojevićevim izabranicima! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.03.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrači srpskog šampiona uputili podršku timu Vladana Milojevića.

VREME JE ZA TITULU! Nekadašnji fudbaleri Zvezde se javili i poslali PORUKU Milojevićevim izabranicima! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde se pripremaju za meč protiv Radničkog iz Kragujevca u nedelju od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić", u okviru 26. kolu Superlige Srbije.

Gosti sa "Čika Dače" su u sjajnoj formi, ostvarili su šest vezanih pobeda u prolećnom delu i ne znajući za poraz u 2024. godini. Ova impresivna forma čini ih opasnim protivnikom za izabranike Vladana Milojevića, koji se bore da zadrže lidersku poziciju posle remija u 172. Večitom derbiju i trijumfa na gostovanju niškom Radničkom.

Nekadašnji Zvezdini igrači, poput Darka Lazovića, Stefana Mitrovića, Uroša Račića, Dejana Joveljića, Jovana Mijatovića, Mičela Donalda, Mihaila Ristića, Strahinje Erakovića, Branka Jovičića, Filipa Stojkovića, Marka Gobeljića, Slavoljuba Srnića i Nenada Krstičića, obratili su se delijama iz različitih evropskih zemalja, pozivajući ih da pruže podršku timu u borbi za titulu. 

Pogledajte u video prilogu, njihove reči upućene igračima Zvezde pred utakmicu s Kragujevčanima:

Nenad Krstičić je bio sa sinom ispred "Marakane" i pozvao navijače da pruže podršku svojim ljubimcima. Ovaj apel je samo jedan od mnogobrojnih poziva koji stižu od bivših igrača i trenutnih aktera kluba, naglašavajući važnost podrške navijača u ostvarivanju ciljeva kluba.

Njihova podrška dodatno motiviše ekipu Vladana Milojevića da ostvari uspeh u narednom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading