U PROŠLOM KOLU IZAZVAO JE MNOGO PRIMEDBI! Poznato ko sudi Zvezdi protiv Kragujevčana!

Autor:

Sport

15.03.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski arbitar naći će se na centru stadiona "Rajko Mitić".

U PROŠLOM KOLU IZAZVAO JE MNOGO PRIMEDBI! Poznato ko sudi Zvezdi protiv Kragujevčana!

Foto: Starsport

Sudije su postale važnije od samih utakmica u srpskom fudbalu, a upravo o tome se trenutno raspravlja uoči utakmice 26. kola Superlige između Crvene zvezde i Radničkog 1923.

Naš najveći stadion biće poprište ovog malog derbija koji se igra u nedelju od 16 sati, a svi pogledi biće uprti u sudiju Jovana Šegrta, koji je nedavno dospeo u žižu javnosti.

Nedavna utakmica 24. kola između Železničara i niškog Radničkog završena je pobedom domaćeg tima 3:2, nakon preokreta u drugom poluvremenu, ali je postala predmet kontroverzi zbog suđenja.

Foto: Starsport

Jovan Šegrt deliće pravdu u derbiju 26. kola

Gosti su izrazili nezadovoljstvo načinom na koji su Šegrt i njegovi pomoćnici obavili posao te večeri u Pančevu. Doskorašnji trener Nišlija i bivši igrač Zvezde, Nikola Trajković, čak je podneo ostavku nakon utakmice, iznoseći niz optužbi na račun sudijske organizacije.

Ovog proleća, Jovan Šegrt je sudio i meč između Crvene zvezde i Voždovca na Marakani, dodatno stavljajući fokus na njega pred nadolazeći susret sa Radničkim 1923.

Očekuje se da će Šegrtovo suđenje biti pod posebnom pažnjom javnosti, kako navijača, tako i stručnjaka. Svi se, ipak, nadaju da će ovaj meč biti pre svega sportski i da će kvalitet fudbala biti u fokusu pre suđenja.

Radnički 1923 na Marakanu dolazi sa sedam uzastopnih pobeda, dok se Crvena zvezda trijumfom na Čairu protiv Nišlija vratila na lidersku poziciju, zahvaljujući kiksu Partizana na domaćem terenu u duelu sa Napretkom (0:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading