SPAJIĆ UOČI DOLASKA KRAGUJEVČANA! Zvezdin JUNAK iz derbija PECNUO Partizan!

Autor:

Sport

15.03.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper crveno-belih očekuje pobedu u duelu sa Radničkim 1923.

SPAJIĆ UOČI DOLASKA KRAGUJEVČANA! Zvezdin JUNAK iz derbija PECNUO Partizan!

Foto: Starsport

Iza defanzivca Crvene zvezde i kapitena u 172. Večitom derbiju protiv Partizana (2:2), Uroša Spajića, je turbulentna nedelja.

Postigao je vodeći gol u okršaju s crno-belima, da bi mu posle tog duela stigle gnusne pretnje, nakon kojih su reagovale i fudbalske legende.  

Sada pred novi derbi, sa Radničkim 1923 iz Kragujevca, koji je ostvario sedam pobeda u nizu, štoper srpskog šampiona ima jasnu poruku:

Foto: Starsport

Spajić u zagrljaju Ivanića (levo) slavi gol u 172. Večitom derbiju

- Preuzeli smo prvo mesto i sve ide kako treba. Pobeđujemo i nadam se da ćemo nastaviti u tom maniru. Posebno me raduje što teško primamo golove i što smo čvrsti u odbrani. Znamo da kada je to slučaj, mnogo je lakše da se igra svaka utakmica. Iza nas je važna pobeda u Nišu, na izuzetno teškom gostovanju i to posle večitog derbija. Zaista nas je derbi emotivno iscrpeo, jer smo bili bolji rival, ali nismo pobedili. Ipak, u Nišu smo pokazali da je ostalo energije u nama i odigrali smo dobru utakmicu, te pobedili i vratili se na prvo mesto. Želim da tu i ostanemo - rekao je Spajić, a potom prokomentarisao i narednog protivnika:

- Očekuje nas izuzetno teška utakmica, protiv ekipe koja je hit prolećnog dela sezone. Imaju šest vezanih pobeda i to dovoljno govori o njima. Na nama je da budemo koncentrisani i motivisani, u šta ne sumnjam. Igramo pred našim navijačima, na Marakani, i tu smo uvek favoriti, bez obzira na protivnika. Daćemo sve od sebe da pobedimo.

Posebno je izrazio zahvalnost navijačima na podršci u 172. Večitom derbiju, te se nada da će ih biti i na utakmici protiv Kragujevčana u što većem broju.

- Hvala im na ogromnoj podršći u večitom derbiju, a zatim i u Nišu. Nezgodan je termin bio, radni dan, padala je kiša, ali bez obzira na sve to - bili su uz nas. Nose nas, zaista su naša krila, i mnogo nam je lakše da igramo uz njihovu podršku. Uz svu zahvalnost, pozivam ih da u nedelju dođu u što većem broju. Poslednja je utakmica pred reprezentativnu pauzu i veoma bitna, tako da verujem da će se zvezdaši odazvati i doći u što većem broju da nas nose do nove pobede - istakao je Uroš Spajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading