SLAVIĆU ZVEZDINU TITULU: Andrija Majdevac, heroj Napretka i DŽELAT PARTIZANA ne krije crveno-belo srce

Autor:

Sport

14.03.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golovi večitima se posebno boduju. Najbitniji mi je moj klub, da uđemo u plej-of, ali bih voleo i duplu proslavu i da tim Vladana Milojevića osvoji Superligu, kaže mladi Kruševljanin.

SLAVIĆU ZVEZDINU TITULU: Andrija Majdevac, heroj Napretka i DŽELAT PARTIZANA ne krije crveno-belo srce

Foto: Starsport

Zvezdaš do koske srušio je Partizan i vratio Crvenu zvezdu na prvo mesto na tabeli Superlige. Ta neobična privilegija pripala je Andriji Majdevcu (26), koji je golom u 33. minutu doneo vođstvo Napretku na gostovanju u Humskoj, ali i ispostaviće se postavio konačnih 1:0 za Kruševljane. Sa ta tri boda "čarapani" su na sredini tabele posle 25. kola, dok crno-beli sada gledaju u leđa večitom rivalu.

Upravo na to što je on svom klubu doneo pobedu, ali i što je zagorčao život Partizanu kako bi Zvezda, koja mu je u srcu, napravila veliki korak ka tituli, je u razgovoru za Republiku ponosan mladi Kruševljanin.

Foto: Starsport

Andrija Majdevac slavi gol protiv Partizana

- Samo da mi baterija telefona danas izdrži. Neverovatno je koliko sam poruka dobio od sinoć kako se završila utakmica. Na polovinu sigurno nisam odgovorio, a u jednom trenutku sam morao da ugasim telefon. Pišu mu moju drugovi zvezaši sa kojima sam išao na utakmice da navijam za crveno-bele. Ponosni su na mene jer sam dao gol za pobedu Napretka, ali i zato što sam srušio Partizan. Ali pišu mi i drugovi grobari. Nije im drago što je Partizan izgubio, ali su srećni zbog mene i kažu da ako je neko morao da im sruši voljeni klub onda najbolje da to budem ja - rekao je Majdevac kroz osmeh gotovo u dahu, pa nastavio:

Republika

Foto: Društvene mreže

Verni delija: Andrija Majdevac

- Sanjao sam da dam gol Partizanu, a kad je za pobedu onda je to još lepše. Drago mi je zbog Zvezde, navijam za nju od malena, i drago mi je što sam je ja, uz njihovu pobedu nad Radničkim u Nišu (2:0) vratio na prvo mesto. Ali pre svega mi je drago zbog mog Napretka, što smo uzeli tri velika boda i povećali sebi šanse da se borimo za osmo mesto i ulazak u plej-of. Voleo bih duplo slavlje na kraju sezone. Da slavim naš ulazak u plej-of i da opet igramo protiv Zvezde i Partizana, a da tim Vladana Milojevića osvoji titulu.

Andrija je ove godine dao gol Partizanu 13. marta, a prošle godine je postigao i pogodak na Marakani 12. marta, doduše utešan u porazu svog Novog Pazara od Zvezde sa 5:1.

- Ti golovi protiv Partizana i Zvezde imaju posebnu draž, drugačije se boduju. Meni lično svaki pogodak znači, ali kada ga dam večitima, posebno sada crno-belima, to u meni budi posebna osećanja. Ali, ponavljam, najbitnija je moja ekipa, moj Napredak. Trener Vladimir Gaćinović nas je dobro namestio, dobro smo odradili pripreme i ovakvim utakmicama nam samo raste samopouzdanje. Stvarno se nadam da ćemo ući u plej-of - zaključio je Majdevac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading