OKORELI DELIJA POGODIO U HUMSKOJ! Srušio Partizan i doneo svojoj Zvezdi prvo mesto! Pogledajte fotke iz mladosti napadača Napretka!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majdevac je heroj trijumfa nad Partizanom - 1:0.

OKORELI DELIJA POGODIO U HUMSKOJ! Srušio Partizan i doneo svojoj Zvezdi prvo mesto! Pogledajte fotke iz mladosti napadača Napretka!

Foto: Društvene mreže

Andrija Majdevac bio je heroj pobede Napretka protiv Partizana u Humskoj - 1:0 (1:0) u 25. kolu Superlige Srbije.

Fudbaler rođen u Kruševcu inače je osvedočeni navijač Crvene zvezde, čemu svedoče fotografije koje kruže društvenim mreža. Sudeći po njima, Majdevac je često bio gost na utakmicama crveno-belih. A ne libi se i da nosi obeležja najvatrenijih navijača sa severa - delija. 

Foto: Društvene mreže

Ljubav prema Zvezdi od malih nogu

Jedna od fotogarfija datira iz vremena kada je Majdevac bio dete, a dok pozira u Zvezdinom dresu verovatno u društvu oca. 

Republika

Foto: Društvene mreže

Majdevac na severu

Majdevac ima 26 godina, stigao je iz Debrecina i na šest utakmica postigao je treći gol. Verovatno najdraži u karijeri.

Foto: Društvene mreže

Andrija na košarkaškom meču

Fudbaleri Napretka iz Kruševca su napravili jedno od najvećih iznenađenja ove sezone, nakon kojeg je Crvena zvezda sa dva boda više preuzela lidersku poziciju na tabali Superlige.

- Verovali ili ne, mi smo došli ovde sa namerom da pobedimo. I to smo čitavo vreme znali i verovali. Bez obzira što smo došli sa četvoricom igrača koji su imali tri žuta kartona i nismo mogli trojicu njih da stavimo u igru. Objektivno smo morali staviti Vukajlovića jer nemamo rezervnog levog beka. Ne samo da smo pobedili, već smo prezentovali i dobar fudbal. Dobro smo znali šta možemo, hoćemo i želimo protiv sjajne ekipe koja ima veliki broj vrlo kvalitetnih pojedinaca koji u svakom momentu mogu da preokrenu utakmicu. I onda je to jako teško zatvoriti... Ali mi smo uspeli jer momci žive za fudbal, dišu fudbal punim plućima i ništa se ne dešava slučajno - rekao je trener gostiju Vladimir Gaćinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading