PARTIZANU SE VRATILO ZA DERBI! Napredak slavio u Humskoj!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti dobili sa 1:0.

PARTIZANU SE VRATILO ZA DERBI! Napredak slavio u Humskoj!

Foto: Starsport

Šok u Humskoj! Fudbaleri Partizana poraženi su od Napretka u 25. kolu Superlige Srbije - 1:0 (1:0).
 
Crno-beli, lideri šampionata do ovog meča, po kišnom vremenu u Humskoj razočarali su svoje navijače. Izabranici Igor Duljaja doživeli su treći poraz u prvenstvu i ostavili prostor Crvenoj zvezdi, aktuelnom šampionu, da nakon meča protiv Radničkog u Nišu (19 časova) preuzme prvo mesto. Upravo su s večitim rivalom fudbaleri Partizana igrali u prošlom kolu i, ruku na srce, srećno došlo do boda (2:2), što ove srede na njihovom stadionu nije bio slučaj. Strelac pobedonosnog gola bio je Andrija Majdevac u 31. minutu.
 
Napredak je zapravo krunisao bolju igru u prvom poluvremenu. Ponovo je sjajni golman Partizana Aleksandar Jovanović spasavao svoj tim, kao i u derbiju nedavno, a Kruševljani su za dva minuta promašili dve izgledne prilike. Medutim, precizni su bili 15-ak minuta pre isteka 45. i ostavili u neverici okupljenu Partizanovu publiku na stadionu i ujedno TV auditorijum.
 
U nastavku su crno-beli napali iz svih dostupnih snaga, pogađali okvire gola, stvarali prilike, ali lopta jednostavno nije htela u mrežu Napretka. Partizan je bio oslabljen neigranjem trojice startera. U pitanju su neki od najboljih igrača u tekućoj sezoni. Najbolji strelac Superlige Srbije Mateus Saldanja nije mogao da se stavi na raspolaganje treneru Igoru Duljaju, jer se još uvek oporavlja od povrede, dok je Gajas Zahid zbog bola u zadnjoj loži preventivno počeo sa klupe za rezerve. Takođe nije bilo ni štopera Bojana Kovačevića koji je zimus pojačao redove tima iz Humske.
 
Fudbaleri Partizana u narednom meču 26. kola Superlige Srbije gostuju ekipi Mladosti u Lučanima.
 
 
Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading