ŠOK U HUMSKOJ! Napredak poveo protiv Partizana!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac je Majdevac.

ŠOK U HUMSKOJ! Napredak poveo protiv Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana gube od Napretka u 25. kolu Superlige Srbije. Gosti iz Kruševca poveli su sa 1:0 u Humskoj. Šok za "grobare"! Strelac je Andrija Majdevac u 31. minutu.

Napredak je krunisao bolju igru u prvom poluvremenu. Ponovo je sjajni golman Partizana Aleksandar Jovanović spasavao svoj tim, kao i u derbiju nedavno (2:2), a Kruševljani su za dva minuta promašili dve izgledne prilike za pogodak. Međutim, precizni su bili 15-ak minuta pre isteka 45. i ostavili u neverici okupljenu Partizanovu publiku na stadionu i ujedno TV auditorijum.

Inače, Partizan igra bez trojice startera sa prethodnog meča. U pitanju su neki od najboljih igrača u tekućoj sezoni! Najbolji strelac Superlige Srbije Mateus Saldanja nije mogao da se stavi na raspolaganje treneru Igoru Duljaju jer se još uvek oporavlja od povrede, dok je Gajas Zahid zbog bola u zadnjoj loži preventivno ostao na klupi za rezerve. Takođe nema ni štopera Bojana Kovačevića koji je zimus pojačao redove tima iz Humske. Umesto njih u startnih 11 su Filipović na mestu štopera, Baždar je napadač umesto Brazilca, i Kastiljo u veznom redu.

Fudbaleri Partizana su lideri elitnog srpskog fudbalskog ranga sa bodom više od Crvene zvezde. Najveći rival igra nešto kasnije u Nišu protiv domaćeg Radničkog takođe u 25. rundi (19 časova), odmah nakon meča crno-belih s Napretkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading