ZVEZDA U NIŠU! Šampion ima veliku podršku na Čairu! Šljivić je bonus!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč protiv Radničkog igra u okviru 25. kola Superlige Srbije.

ZVEZDA U NIŠU! Šampion ima veliku podršku na Čairu! Šljivić je bonus!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde imaće veliku podršku navijača u meču 25. kola Superlige Srbije protiv Radničkog u Nišu.

Na Čairu će biti nekoliko hiljada delija, koje su uoči meča najavljivale spektakl sa željom da njihovi miljenici pobede i nastave pohod ka sedmoj uzatopnoj titulu šampiona države.

Radnički je u prethodnom meču ostao bez trenera Nikole Trajkovića, pošto je podneo ostavku nezadovoljan sudijskim tretmanom u duelu protiv Železničara u Pančevu (3:2) za vikend. Za Nišlije neće igrati još nekolicina igrača, dok kod gostiju nema kapiten Dragovića i Lučića. 

 - Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu - počeo je Milojević, pa dodao:

- Prve prognoze su pozitivne za Dragovića. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić... Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro.

Govorio je Milojević i o mladim igračima.

- Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu - podvukao je Milojević.

U ovom meču on je odlučio da bonus igrač bude Jovan Šljivić.

OVO SU SASTAVI:

Radnički Niš: Stevanović - Petković, Vojnović, Bakić - Faj, Luković, Stojković, Jamkam - Cvetković, Belković, Smajlagić.

Crvena zvezda: Glazer – Mijailović, Điga, Spajić, Rodić - Kanga, Hvan - Bukari, Šljivić, Olajinka - Endijaj.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading