ZLOUPOTREBLJEN JE MOJ LIK U LAŽNOJ REKLAMI: Snežana Đurišić žrtva prevare, javno se obrušila na onog ko stoji iza svega!

Autor:

Zabava

13.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Đurišić razotkriva lažnu reklamu.

 

 

Poznata pevačica Snežana Đurišić nedavno je bila prinuđena da se obrati javnosti zbog lažne reklame koja je zloupotrebila njen lik i delo. Naime, u reklami se pojavljuje navodni razgovor između pevačice i doktora Milovana Miloševića u kojem se promoviše čaj za mršavljenje koji je, prema tvrdnjama reklame, Snežani pomogao da izgubi čak 18 kilograma.

Snežana Đurišić je istakla da je ova lažna reklama prevršila svaku meru. Istakla je da ne poznaje gospodina Miloševića i da je reč o montaži koja je povezala njih dvoje u navodnoj promociji čaja za mršavljenje. Pevačica je naglasila da nije konzumirala pomenuti čaj niti je ikada dala izjavu koja bi garantovala njegovu efikasnost. Takođe, istakla je da nije smršala 18 kilograma uz pomoć tog napitka te je apelovala na javnost da ne naseda na ovakve prevare, već da proveri informacije pre nego što im poveruje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Snežana Đurišić

 

Ovakve situacije nisu retkost, a javne ličnosti često postaju žrtve lažnih reklama za razne proizvode. Osim Snežane Đurišić, i druge poznate ličnosti su se našle u sličnim situacijama, te je ovo pitanje postalo značajan problem u savremenoj medijskoj kulturi.

- Moram da se obratim nekim ružnim povodom, jer je ovo prevršilo svaku meru. Tražila sam i pronašla jedan klip. Izvesni doktor Milovan Milošević navodno u razgovoru sa mnom se oglašava po pitanju čaja, rekli su da sam ja garantovala i oslabila uz pomoć tog napitka - započela je Snežana.

- Gospodina Miloševića ne poznajem. Ružno je što je bilo ko spojio i napravio montažu, gde se na slici nalazimo gospodin Milovan i ja na slici i navodno reklamiramo čaj. Niti sam ga pila, niti smršala 18 kilograma. Takođe, nisam bilo kakvu izjavu dala, a vi ne nasedajte na ovakve stvari. Pre nego što bilo šta preduzmete, proverite - naglasila je Đurišićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading