HITNO OPERISANA PREDSTAVNICA SRBIJE NA EVROVIZIJI: Pevačica prikovana za bolnički krevet! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se odmah oglasila iz bolnice!

HITNO OPERISANA PREDSTAVNICA SRBIJE NA EVROVIZIJI: Pevačica prikovana za bolnički krevet! (FOTO)

Foto: ATAImages

Popularna pevačica Sara Jo šokirala javnost objavom fotografije iz bolničkog kreveta na svom Instagram profilu. Naime, kako je otkrila pratiocima, nedavno je imala hitnu operaciju, izazivajući zabrinutost među fanovima. Iako se na njenom licu vidi osmeh, jasno je da prošla kroz veoma težak period.

U svojom objavi na pomenutoj društvenoj mreži, Sara je istakla da je operacija bila rutinska, ali je iskoristila priliku da apeluje na sve da redovno odlaze na preglede i slušaju svoje telo. "Ovo drugo sam naučila tek u tridesetoj godini", napisala je Sara Jo, naglašavajući važnost brige o sopstvenom zdravlju.

Republika

Foto: instagram.com/sarajoofficial

Sara Jo se oglasila iz bolnice

U ovim teškim momentima, pevačica ističe da joj je veliku podršku pružila porodica, ali i njen dečko, plesač Žiga Sotlar. Njihova ljubavna veza privlači pažnju javnosti, a ovaj gest podrške dodatno je istakao njihovu bliskost i povezanost.

- I da, imam zaista najbolje prijatelje na svetu - napisala je Sara uz fotografiju cveća.

Republika

Foto: instagram.com/sarajoofficial

Sara Jo se oglasila iz bolnice

Podsećanja radi, Sara Jo doživela je nezgodu tokom svog nastupa na dočeku Nove godine u Beogradu na vodi, o čemu se i dalje priča. Naime, prilikom izvođenja jedne od svojih pesama, Sara je neplanirano pala nasred bine dok je pokušavala da đuska. Ipak, munjevitom brzinom se vratila na noge i nastavila svoj nastup kao da se ništa nije desilo, a dan kasnije pokazala je modrice koje je zadobila usled nezgode na bini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading